«Φουσκώνοντας η κοιλιά...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για την γέννηση της κόρης της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Φουσκώνοντας η κοιλιά...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Καβογιάννη για την γέννηση της κόρης της

Η Μαρία Καβογιάννη είναι μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της εποχής της και αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό (δείτε εδώ τι είπε ο σκηνοθέτης για την σκηνή του ξυλοδαρμού).

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την επιτυχία της, η ίδια βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά - δες, της ΕΡΤ, το Σάββατο 22/10, και μίλησε για την ζωή, αλλά και την καριέρα της. Μάλιστα, προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καβογιάννη για την εγκυμοσύνη της

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Σε μια γειτονιά στον Βύρωνα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω πώς παρασύρθηκα. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕΕ. Είμαι πολύ οικονομολόγος, είμαι πρακτικός νους. Μετά έγινα δασκάλα. Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα, κυρίως για τέχνη.

Είχα όλες τις τάξεις του δημοτικού, ήμουν δασκάλα 7 χρόνια. Ήμουν πολύ φιλότιμη δασκάλα, ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα για τα παιδιά, ανεξάρτητα από τη μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη. Δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα, όπως Γεωγραφία , Ανθρωπολογία, Ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Στα “Εγκλήματα”, η Κορίνα δασκάλα ήταν ένα κομμάτι παρμένο από τη ζωή μου»,. είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε, αναφερόμενη στο Ντόλτσε Βίτα: «Αυτή η εμπειρία ήταν αστεία, γιατί αυτή η ηρωίδα ήταν παρθένα και τα παιδιά δεν θέλανε που γράφανε δεν θέλανε δείξουμε ότι αυτή η κοπέλα έπαθε ένα ανεμογκάστρι. Φουσκώνοντας η κοιλιά, κάπως έπρεπε να την κρύβουμε και έτσι σε όλη τη διάρκεια του έργου έπαιζα με κάτι μαξιλάρια τα οποία κρατούσα».

«Αυτή η επικείμενη γέννα ήταν ένα γεγονός, το οποίο μου έφερε την αρχή μιας ωραίας πορείας. Το Ντόλτσε Βίτα που έφερε ένα ωραίο ξεκίνημα στη ζωή μου, το ξεκίνημα έγινα μαζί με το θαύμα της γέννας και έτσι αυτά συμβάδισαν σαν η ζωή να μου έλεγε ότι αυτά θα πάνε μαζί», κατέληξε.

Αυτός είναι ο σύζυγος της

Η Μαρία Καβογιάννη αποτελεί μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της γενιάς της. Ο πρώτος της μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος, και αυτός που την κατέστησε αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό, ήταν αυτός της οικονόμου της οικογένειας Μαρκάτου, Ασπασίας Βαρδάτσικου στην κωμική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα στο Mega Channel.

Τη σεζόν 1998-1999 ήρθε ο επόμενος, ιδιαίτερα γνωστός, πρωταγωνιστικός της ρόλος αυτός της πόρνης Κορίνας Μητροπούλου στη μαύρη κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου Εγκλήματα. Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία τις σεζόν 1998-2000, ενώ ο ρόλος της Κορίνας ήταν αυτός που συνδέθηκε άρρηκτα με τη σειρά

Ακολούθησαν πολλοί ακόμα μεγάλοι ρόλοι, ενώ φέτος, το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro (δείτε εδώ τη σκηνή της που αποθεώθηκε από το Twitter).

Η Μαρία Καβογιάννη είναι παντρεμένη εδώ και πάνω από 30 χρόνια με τον... διαβάστε την συνέχεια εδώ.