Ελένη Φουρέιρα: Στη Γλυφάδα για φαγητό με κολλητή ολόσωμη μωβ φόρμα και ασορτί παλτό να κρύβει την κοιλίτσα της

Fashion icon για ακόμα μια φορά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της για το... μωρό δίνουν και παίρνουν, το Youweekly.gr την είχε πετύχει από την πίσω πόρτα να μπαίνει στο μαιευτήριο ΡΕΑ (δείτε εδώ το ρεπορτάζ), οι πρωινές εκπομπές λένε πως είναι ετοιμόγεννη... κι εκείνη απλά τηρεί σιγή ιχθύος. Έτσι έκανε πάντοτε, άλλωστε, η Ελένη Φουρέιρα. Ότι είναι να ανακοινωθεί θα ανακοινωθεί. Ωστόσο, εκείνη μέχρι στιγμής δείχνει να αδιαφορεί για τα όσα λέγονται και γράφονται. Κρατά μεν μια απόμακρη στάση από τις κάμερες αλλά δεν σταματά να ενημερώνει για την καθημερινότητά της τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Το βράδυ της Δευτέρας 24/10, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε night out για την αγαπημένη τραγουδίστρια με φίλους της με αφορμή τα γενέθλια του ενός. Η τραγουδίστρια μέσα από stories μοιράστηκε λίγα πράγματα από την συγκεκριμένη βραδιά, όπως και το τι επέλεξε να φορέσει αφού δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία της με ένα συγκλονιστικό μωβ outfit.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Η "μυστική" διατροφή της Ελένης Φουρέιρα

«Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

Μέσα στην ημέρα τρώει:

  • Πρωινό: Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών.
  • Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά.
  • Δείπνο: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα.