«Μη μου βγαίνεις και μου ανάβεις τα λαμπάκια όμως» - Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πετρογιάννη στο πλατό του Πρωινού

«Ε όχι ρε Τάσο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μη μου βγαίνεις και μου ανάβεις τα λαμπάκια όμως» - Εκτός εαυτού η Φωτεινή Πετρογιάννη στο πλατό του Πρωινού

Έξαλλη έγινε η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 με αφορμή τις αποκαλύψεις που κάνουν οι γείτονες του 53χρονου άνδρα στον Κολωνό που βίαζε το 12χρονο κοριτσάκι.

Μια διαφωνία της δημοσιογράφου μάλιστα με τον συνεργάτη της, Τάσο Τεργιάκη, προκάλεσε την «έκρηξη» της αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό

«Μη μου βγαίνεις και μου ανάβεις τα λαμπάκια όμως και μου λες ήταν πέφτουλας, ήταν γλοιώδης, ενώ την ίδια στιγμή έβλεπες ένα κοριτσάκι να περνάει μέσα με αυτόν τον άνθρωπο. Ε όχι ρε Τάσο. Ο ρόλος της γειτονιάς, των συνανθρώπων μας, είναι να προσέχουμε τι γίνεται δίπλα μας, ώστε να είμαστε ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης η μητέρα της 12χρονης

Σαν "βόμβα" έσκασε η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό όπου συγκλόνισε για τα καλά το πανελλήνιο. Φυσικά, οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην επιφάνεια.

Πέρα από τον 53χρονο ο οποίος φέρεται πέρα από τους συνεχείς βιασμούς προς την 12χρονη, την εξέδιδε προς όφελος του καθώς ήταν και εκείνος που έκλεινε τα ραντεβού. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο κύριος εγκέφαλος της συγκλονιστικής υπόθεσης είναι η ίδια της η μητέρα η οποία ήταν και η πρώτη που την είχε εκδίδει - δείτε εδώ τις τελευταίες πληροφορίες.

Έτσι λοιπόν, η 37χρονη μητέρα της ανήλικης μέσω του δικηγόρου της, κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης λόγω ελλιπών στοιχείων. Υποστηρίζει μάλιστα, ότι τα στοιχεία δεν είναι τέτοια που μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή.