Σούπερ μίνι κολλητό φόρεμα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης - Τι φόρεσε η Ιωάννα Τούνη στην γιορτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τράβηξε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα πάνω της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σούπερ μίνι κολλητό φόρεμα στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης - Τι φόρεσε η Ιωάννα Τούνη στην γιορτή του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Την Τετάρτη 26/10 γιόρταζε η μισή Ελλάδα, μεταξύ αυτής και ο αγαπημένος σύντροφος και μελλοντικός σύζυγος της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το μοντέλο πέρασε τη μέρα του στην αγκαλιά της συντρόφου του (δείτε πως του ευχήθηκε στα social media) και το βράδυ έκαναν μια κοινή έξοδο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει για σούσι σε αγαπημένο του στέκι για να γιορτάσει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν την αδυναμία της στην ιαπωνική κουζίνα. Ωστόσο, λόγω εγκυμοσύνης επιλέγει να τρώει ψημένο σούσι.

Για την κοινή έξοδό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα μίνι στράπλες φόρεμα σε κρεμ απόχρωση του δικού της brand. «Πάμε έξω να γιορτάσουμε το αγόρι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, ξεκαθαρίζοντας πως η έξοδός τους δεν θα κρατήσει ως αργά το βράδυ, μιας κι εκείνη βρίσκεται πια στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κουράζεται πιο εύκολα.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Ο αρραβωνιαστικός μου» - Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου λίγα λεπτά μετά την πρόταση γάμου

Στην Βενετία βρέθηκαν πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για ένα ρομαντικό ταξίδι, το οποίο σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο, καθώς η όμορφη Θεσσαλονικιά δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, λίγους μήνες πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί το οποίο θα είναι αγοράκι και έχουν ήδη μάλιστα ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου τους.

Την αποκάλυψη την έκανε η Ιωάννα Τούνη με μια φωτογραφία στο instagram, δείχνοντας το μονόπετρο που της έκανε δώρο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Επειδή έγινε πάνω στην γόνδολα πάνω στην οποία εγώ είχα κανονίσει εκείνη την στιγμή να κάνω φωτογράφιση, καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται, αλλά η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποια στιγμή θα το δούμε, μπορεί να το βάλω», είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε το βράδυ της Πέμπτης 20/10, μια φωτογραφία η οποία τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την πρόταση γάμου. «Ο αρραβωνιαστικός μου. Εγώ πάντως θα τον λέω και πάλι “αγόρι μου”», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

undefined