«Με τη γυναίκα δεν...» - Η αιχμηρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Σοφία Μουτίδου

«Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με τη γυναίκα δεν...» - Η αιχμηρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην Σοφία Μουτίδου

Εκτός της κόντρας ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αυτές τις ημέρες είναι "ενεργή" και η κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Σοφία Μουτίδου, μετά από ανάρτηση της δεύτερης στο προφίλ της με φωτογραφία της παρουσιάστρια με την Δέσποινα Βανδή λέγοντας πολλοί πως με αυτό τον τρόπο σχολίασε έμμεσα τις πλαστικές.

Λίγες ημέρες αργότερα και μετά από αρκετές σπόντες, η Κατερίνα απάντησε ευθέως στην ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Open Weekend.

Η απάντηση της Καινούργιου στην Μουτίδου

«Δεν θέλω να το σχολιάσω περισσότερο. Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου, δεν με αφορά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Απλά εμένα γενικώς οι υπαινιγμοί δεν μου αρέσουν. Αν θες να πεις κάτι στον άλλον, είτε θετικό είτε αρνητικό, πες το χύμα. Δεν υπάρχει λόγος. Τέλος, δεν ασχολούμαι!».

«Για ποιον λόγο να μιλήσουμε; Με τη γυναίκα δεν είχαμε ποτέ σχέσεις… Όταν είχε έρθει καλεσμένη στην εκπομπή μου, ήταν πάντα πολύ ευγενική. Και ειδικά τότε στο Open είχε έρθει και πολλές φορές. Τι να κάτσω να πω; Ο καθένας, παιδιά, ας κάθεται να λέει ό,τι θέλει. Δεν μπορώ με την ανθρωποφαγία, δε μπορώ να βρίσκουμε έναν άνθρωπο και να τον χτυπάνε συνέχεια… Κι αν το έχω κάνει εγώ σε κάποιον στο παρελθόν, λάθος δικό μου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που η Δέσποινα Βανδή της απάντησε με ανάρτηση στο Instagram.

Έξω φρενών ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τη Μουτίδου μετά την ανάρτησή της για την Καινούργιου

H Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της σχολίασαν κυρίως το βίντεο της ηθοποιού κατά της παρουσιάστριας, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μην διστάζει να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου.

Ο ίδιος μάλιστα -που βίωσε πριν μερικές ώρες μια μεγάλη απώλεια- διερωτήθηκε τι θέλει τελικά η ηθοποιός αφού κάθε φορά που κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη από τη δική της, του επιτίθεται.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.