«Πρέπει να το πει η ίδια...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το bullying στο GNTM

«Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρέπει να το πει η ίδια...» - Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το bullying στο GNTM

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε η Βίκυ Καγιά, όπου ρωτήθηκε για την αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πως είχε δεχτεί bullying όταν συμμετείχε στο GNTM. Η παρουσιάστρια λοιπόν, απάντησε καθαρά σε όλα, χωρίς να "μασάει" τα λόγια της.

Η απάντηση της Καγιά στην Παπαγεωργίου

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά τους Ράδιο Αρβύλα και τη σάτιρα για το GNTM, σχολίασε: «Το “θα σκότωνες τη μάνα σου” είναι το ίδιο με την τρίχα; Εντάξει, έχουν πλάκα τι να πω; Η σάτιρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είναι κάτι που κάποιες φορές ξεπερνά τα όρια, άλλες φορές δεν τα ξεπερνάει. Ο καθένας κάνει αυτό που καταλαβαίνει παιδιά».

Η ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που τσάντισε την Βίκυ Καγιά

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πέτυχε την Βίκυ Καγιά, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM. Εκεί για ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, γεγονός που δεν άρεσε πολύ στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ τι είπε η Ηλιάνα για την Βίκυ).

«Δεν θέλω να συζητάω άλλο για αυτό γιατί δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν πράγματα που ο καθένας πιστεύει. Δεν θέλω να σχολιάζω τρίτων δηλώσεις διότι όπως έχω πει ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μια κακή μέρα και να πει κάτι παραπάνω.

Ό,τι και να κάνει το κορίτσι της εύχομαι καλή επιτυχία» είπε.

«Το Shopping star συνεχίζει δυνατά, για το GNTM δεν έχουμε τελικά νέα για τα πρόσωπα που θα είναι δίπλα μας. Ανυπομονώ κι εγώ, είμαι πολύ αισιόδοξη», ολοκλήρωσε η Βίκυ Καγιά.