«Κόψε την κάμερα! Κόψτη» - Η αντίδραση Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε ερώτηση για το γάμο τους

«Τώρα μου το χαλάς!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κόψε την κάμερα! Κόψτη» - Η αντίδραση Στάθη Σχίζα και Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε ερώτηση για το γάμο τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και την Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση τους, το Survivor All Star (δείτε πότε ξεκινάει) αλλά και το ενδεχόμενο γάμου.

«Επειδή η εμπειρία μου με το Survivor είναι πρόσφατη, πρέπει να ζυγίσω πολλά πράγματα για να ξαναπάρω μέρος» δήλωσε ο Στάθης, με την σύντροφό του να συμπληρώνει «δεν μπορώ να απαγορεύσω στον Στάθη να πάει. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι και ενθουσιάζομαι με όλο αυτό το concept γιατί έχει περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θυμάμαι σαν χθες τον τελικό του Survivor. Οπότε δεν τρελαίνομαι».

Όσον αφορά το χαμό που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε «Ο Γιώργος Λιανός υπερκαλύπτει το κομμάτι της παρουσίασης», λέγοντας πως θα προτιμούσε να τον δεις ως παίκτη.

Η αντίδραση Σχίζα - Παναγιώτατου στην ερώτηση περί γάμου

«Κόψε την κάμερα. Κόψτη» είπε με χαμόγελο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ ο Στάθης Σχίζας είπε χιουμοριστικά: «Τώρα μου το χαλάς!».

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζουν έναν πολύ όμορφο έρωτα, τον οποίο προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν ο νικητής του survivor ήταν μέσα στο ριάλιτι, ενώ μέχρι σήμερα δεν την έχουν κρύψει λεπτό.

Οι δυο τους λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και το αποκάλυψαν μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας όχι μόνο συγκατοικούν αλλά ολοκλήρωσαν και την διαδικασία μετακόμισης σε νέο σπίτι.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα με την κουζίνα και το σαλόνι στο ίδιο μέρος, ενώ στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει το τζάκι, κάτω από την τηλεόραση (δείτε που έκανε ο Σχίζας τατουάζ την Αλεξάνδρα).