Σχεδόν γυμνή - H φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή για το Halloween που έφερε πολλές αντιδράσεις

Αναστάτωσε τους διαδικταυκούς της φίλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/sophiahadjipanteli
Instagram/sophiahadjipanteli

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ! Αγαπάει τον εαυτό της και δεν διστάζει να ανεβάσει αποκαλυπτικές της φωτογραφίες, αλλά και φωτογραφίες χωρίς ρετούς - δείτε εδώ.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε για το Halloween ντυμένη «Τζίγκσο» από τη διάσημη σειρά ταινιών τρόμου, «Saw» και μοιράστηκε την εμφάνισή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Βέβαια, η εμφάνιση αυτή είναι παλιά, όπως η ίδια αποκάλυψε στην συνέχεια.

Το look της λοιπόν, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα σχόλια, λόγω των ρούχων που φορούσε. Συγκεκριμένα, φόραγε από πάνω μόνο ένα κόκκινο διάφανο τοπάκι, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της, γεγονός που αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Άλλοι την αποθέωσαν, άλλοι όμως την έκραξαν.

Πάντως δεν γίνεται να μην πάθεις σοκ από την "καυτή" της εμφάνιση!

Η φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή και τα σχόλια που δέχτηκε

Σοφίας Χατζηπαντελή Halloween εμφάνιση

Σοφίας Χατζηπαντελή instagram

Σοφίας Χατζηπαντελή Halloween instagram

«Μπορεί να έχω 2 ή 3 τρίχες ανάμεσα στα φρύδια μου...»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Σοφία Χατζηπαντέλη μετά την αποχώρηση της από το GNTM 5 και την αντικατάστασή της από την Μαίρη Βυτινάρος. Ήταν αδιαμφισβήτητα η κριτής που συζητήθηκε περισσότερο από όλους στο παιχνίδι λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης με την ίδια να απαντά σήμερα 8/10 για το σάλο που έχει ξεσπάσει με τα περιβόητα πυκνά φρύδια της.

Μεγάλος πολέμιός της όλη τη χρονιά υπήρξε ο Λάκης Γαβαλάς, που δεν έχει διστάσει να την αποκαλέσει ούτε «Φρύδια Κάλο», ούτε να της πει ότι δεν έχει καμία σχέση με την μόδα. Εκείνη ωστόσο δε φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ για τα σχόλια, που μάλλον το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυξάνουν τη δημοτικότητά της αλλά και τα έσοδά της(δείτε τα ιλιγγιώδη ποσά που πήρε για το παιχνίδι).

«Η μαμά μου είχε πάντα ωραία παχιά φρύδια και δεν με άφηνε να τα βγάλω. Ευτυχώς… Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί όταν ήμουν μικρή, ήθελα να έχω παρέες. Δεν μπορούσα να το βρω. Ξέρουν ότι υπάρχουν περισσότερα από το φρύδι μου. Πάντα λέω μπορεί να με βρήκες για τα φρύδια μου, να με έκρινες αλλά ελπίζω να έμεινες στο ότι έχω να πω» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εάν εσύ δεν με θέλεις, δεν θα με αλλάξει ούτε θα με πειράξει. Αν ζεις τη ζωή σου με στόχο να ευχαριστείς τους άλλους και για να σε αγαπούν γιατί το κάνεις; Γιατί ζεις τη ζωή σου για τους άλλους; Επειδή είμαι από μικρή πόλη, έχω συνηθίσει να μην με θέλουν ή να μην με δέχονται. Όμως τώρα αν δεχτώ αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο, να σου πω την αλήθεια δεν με πειράζει. Κάποιες φορές μπορεί να πω με πειράζει, κέρδισες. Δεν μου αρέσει που αυτοί είναι τόσο θυμωμένοι κι αναστατωμένοι επειδή μπορεί έχω δυο – τρεις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια» πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.