Βασίλειος Κωστέτσος: «Κάποιες εκπομπές...» - Ξέσπασε για την κόντρα Κατσούλη και Αγγελόπουλου

Το άδειασμά του προς την εκπομπή, «Super Κατερίνα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο ίδιος ξέσπασε φανερά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram παρακολουθώντας τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε Γιώργο Αγγελόπουλο και Σάκη Κατσούλη καθώς η νέα κόντρα στη showbiz είναι γεγονός και όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου και παραχώρησαν δηλώσεις -δείτε εδώ όλα όσασυνέβησαν πριν από αυτό.

Έτσι, ο ίδιος ο οποίος κάθε φορά που τοποθετείται για κάποιο περιστατικό τα είπε όλα έξω από τα δόντια αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή έτυχε και άκουσα σε ανάρτηση στο Tik Tok τις δηλώσεις του Ντάνου για τον Κατσούλη, είναι ντροπή το μπέρδεμα που έχουν δημιουργήσει για άλλη μία φορά κάποιες εκπομπές.

Ο άνθρωπος ουσιαστικά είπε το αυτονόητο, “δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να έχω γνώμη”. Ούτε τον αγνόησε, ούτε τον έβρισε. Έλεος πλέον».

Το φανερό ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου

Φανερό ξέσπασμα από τον Βασίλειο Κωστέτσο

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου δίνουν ένα τέλος στην μεταξύ του κόντρα με τον Σάκη Κατσούλη

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε.

Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Μάλιστα, τοποθετήθηκε και στα face δημοσιεύματα που γράφτηκαν για μια ταινία του Σμαραγδή, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης μέσα από ανακοίνωση του να τον "σφάξει με το γάντι".

«Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά;» ανέφερε μεταξύ άλλων