Τεράστια ανησυχία για την βασιλική οικογένεια - Το αεροπλάνο που επέβαινε η Καμίλα χτύπησε πάνω σε…

Δείτε αναλυτικά το βίντεο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το βασιλικό αεροπλάνο στο οποίο φαίρετα να επέβαινε η Καμίλα, σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου ήρθε σε… σύγκρουση με ένα πουλί προκαλώντας τεράστια αναταραχή.

Συγκεκριμένα, η Καμίλα λέγεται ότι βρισκόταν στην Ινδία σε ένα διάλειμμα από τις βασιλικές υποχρεώσεις της, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί η ημερομηνία της στέψης του μετά από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Επισκέφθηκε το ολιστικό κέντρο υγείας SOUKYA στην Μπανγκαλόρ, τουλάχιστον, επτά φορές από το 2010. Το κέντρο προσφέρει θεραπείες για περισσότερες από 100 παθήσεις.

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε η Καμίλα χτύπησε πάνω σε… πουλί

Τετραώροφο με πίνακες εκατομμυρίων λιρών - Αυτό είναι το σπίτι που επέλεξαν ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμιλα για τη διαμονή τους

Πολλά αλλάζουν μέσα στη βασιλική οικογένεια μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο διάδοχός της στο θρόνο Κάρολος πήρε άλλη μια απόφαση όσον αφορά τον τόπο κατοικίας του από εδώ και πέρα και δεν είναι το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Super Κατερίνα», ο ίδιος και η σύζυγός του Καμίλα, επέλεξαν το Clarence Ηouse, ένα οίκημα της οικογένειας χτισμένο το 1827.

Πολλά είναι αυτά που ακούγονται μέχρι στιγμής για τον Κάρολο, που θα κληθεί να αντικαταστήσει μια ιστορική ηγέτιδα, όπως είναι η μητέρα του. Μέχρι στιγμής σίγουρα δεν έχει καταφέρει να την φτάσει σε δημοφιλία και πολλοί είναι εκείνοι, που τον κατηγορούν τόσο για το ιδιότροπο του χαρακτήρα του, όσο και για την έλλειψη πρωτοβουλίας και αποφασιστικότητας. Το σίγουρο είναι ότι μετά τις αλλαγές θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα στο Παλάτι, μήπως και καταφέρει να φτιάξει την φήμη του μέχρι την επίσημη τελετή στέψης.

Σύμφωνα με τα όσα μετάδωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή ο Κάρολος δεν επέλεξε το Μπάκιγχαμ των 220 δωματίων, καθώς τελεί υπό ανακαίνιση και θα είναι έτοιμο το 2027 και θα χρησιμοποιείται μόνο για επίσημες εμφανίσεις.

Το σπίτι που επέλεξαν είναι το Clarence House, το σπίτι του 1827 με τους τέσσερις ορόφους, εκεί όπου υπάρχουν πανάκριβα έργα τέχνης κόστους 15.000.000 λιρών, όπως πίνακες του Monet . Υπάρχει και ένα γραφείο της Καμίλα που το έχει διακοσμήσει η ίδια και έχει και πάρα πολλά βιβλία, είναι το αγαπημένο τους δωμάτιο στο σπίτι.