«Ήθελε να της κάνω διάφορα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την μικρή Μαρίνα

Τι της ζήτησε για το Halloween

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήθελε να της κάνω διάφορα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την μικρή Μαρίνα

Τα τελευταία χρόνια το Halloween έχει έρθει για τα καλά στην χώρα μας και οργανώνονται αρκετά πάρτι τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους, σκοπός των οποίων είναι να μεταμφιέζονται σε τρομακτικές φιγούρες.

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, αφού μίλησε για το τριήμερο που πέρασε στην Ρώμη, αναφέρθηκε και στην γιορτή του Halloween, αποκαλύπτοντας μάλιστα τι της ζήτησε η κόρη της, Μαρίνα.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την μικρή Μαρίνα & το Halloween

«Η δικιά μου ήθελε να γίνει βρικολακίνα στο φουλ. Ήθελε να της κάνω διάφορα στο πρόσωπο και ράμματα και εγώ δεν ξέρω. Παλιότερα μου τα έλεγαν και οι άλλες οι κόρες μου, αλλά εγώ δεν ήξερα και δεν ξέρω να βάφω. Τους έλεγα “πείτε μου να σας κολλήσω καμία βλεφαρίδα και τέτοια αν θέλετε. κανένα κραγιόν, κανένα μολυβάκι”. Δεν ξέρω να κάνω ράμματα και τέτοια. Θέλει να πάει και στη γειτονιά και της λέω “ξέρει από τέτοια η γειτονιά και κεράσματα;” Αν εμένα μου χτυπούσαν, δεν θα άνοιγα», είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της σημερινής 31/10 της εκπομπής.

Το μπέρδεμα στο μαιευτήριο όταν η Ελένη Μενεγάκη γέννησε την Μαρίνα

Με αφορμή την είδηση πως ο Γιώργος Τσούλης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να αναφερθεί στην γέννηση της Μαρίνας (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) και σε ένα μπέρδεμα που έγινε λίγο μετά την γέννα. Φυσικά η αποκάλυψη αυτή ήταν χιουμοριστική.

«Να πούμε στον Γιώργο Τσούλη και στη γυναίκα του να τους ζήσει το πρώτο τους μωράκι. Γέννησαν κάποια στιγμή την Παρασκευή το πρωί και μάλιστα ρώτησα την Ελένη για το φύλο του μωρού και μου απάντησε ότι το μωρό είναι αγόρι. Τότε της είπα “κορίτσι δεν περίμεναν;” και μου είπε ότι γέννησαν έναν παίδαρο. Κορίτσι έκανε τελικά; Παιδιά με μπερδέψατε!» είπε αρχικά στους συνεργάτες της, στον αέρα της εκπομπής της στο MEGA, Ελένη.