«Εδώ και δύο μήνες...» - Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά για την διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Δεν έγινε και τίποτα, ένα σχήμα χάλασε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εδώ και δύο μήνες...» - Οι δηλώσεις του Διονύση Σχοινά για την διαμάχη με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Εδώ και δύο μήνες έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Διονύση Σχοινά και τον Γιώργο Μαζωνάκη, έπειτα από την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα τους στο Κέντρο Αθηνών μια ανάσα πριν την πρεμιέρα τους. Την ώρα λοιπόν που ο Γιώργος δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και τις αποφεύγει με όποιον τρόπο μπορεί.

Το σχόλιο του Σχοινά για τον Μαζωνάκη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τον Διονύση Σχοινά και δεν δίστασε να πει: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα. Ελπίζω να το λύσουμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη εξωδικαστικά. Δεν έγινε και τίποτα, ένα σχήμα χάλασε. Έχω μεγάλο σεβασμό προς τη μεριά του».

Για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή και την «κόντρα» στο J2US είπε: «Γνωρίζονται πολλά χρόνια. Υπήρξαν και συννυφάδες. Η αδελφή της και ο αδελφός της ήταν παντρεμένοι».

Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US (δείτε όσα σημειώθηκαν στο δεύτερο live), όπου μεταξύ άλλων συνάντησε την Καίτη Γαρμπή. Η δημοσιογράφος λοιπόν, την ρώτησε για την διαμάχη με το Κέντρο Αθηνών.

«Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το Κέντρο Αθηνών, αυτό το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που κάνουν πολύ καλά οι δικηγόροι μας», ανέφερε.

Σε ερώτηση αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τα όσα σημειώθηκαν, εκείνη απάντησε: «Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Με κάνουν τρελή. Δεν ήταν θέμα αφίσας. Ο Διονύσης έφυγε γιατί ακυρώθηκε δύο φορές η πρεμιέρα και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Να σημειωθεί πως πριν από μερικές εβδομάδες η κάμερα "τσάκωσε" τον Μαζωνάκη και όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για το περιστατικό, εκείνος μόνο που δεν έκανε σπριντ για να την αποφύγει.