«Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή, είναι...» - Η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου μετά τις επιπλοκές της μεταμόσχευσής

Το αισιόδοξο μήνυμα που στέλνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Reggina Makedou
Instagram / Reggina Makedou

Τη δική της δύσκολη μάχη ενάντια στη λευχαιμία δίνει τους τελευταίους μήνες η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία μετά την μεταμόσχευση που έκανε ήρθε αντιμέτωπη με κάποιες επιπλοκές οι οποίες επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την κατάστασή της.

Ο οργανισμός της έχει εξασθενίσει σημαντικά, έχει χάσει πάρα πολλά κιλά ωστόσο δεν το βάζει ποτέ κάτω. Μάλιστα, η ίδια συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δύσκολη καθημερινότητά της, προσπαθώντας να περάσει τα δικά της μηνύματα αισιοδοξίας, ενώ παράλληλα κάνει και γυμναστική, προκειμένου να δυναμώσει το σώμα της.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Ρεγγίνα Μακέδου δημοσίευσε ακόμα μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό, που χαμογελά και συνεχίζει να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο.

Η νέα φωτογραφία της Ρεγγίνας Μακέδου

«Εκεί που όλα μοιάζουν κάπως περίεργα κάπως δύσκολα, κάπως απροσπέλαστα… Γύρνα με τσαχπινιά, χαμογέλα και πες πάμε… πάμε για όσο χρειαστεί… Το ψυχολογικό κομμάτι των ασθενών που νοσούν η αναρρώνουν από οποιοδήποτε μορφή καρκίνου είναι ένα μονοπάτι στρωμένο με αγκάθια… θέλει δουλειά, υπομονή και αποδοχή!!!

Ο ψυχολόγος δεν είναι ντροπή είναι ανάγκη να το θυμάσαι… η αγάπη για εσένα δεν είναι εγωισμός είναι ανάγκη! Το χαμόγελο δεν είναι τρέλα και δύναμη είναι ανάγκη είναι μέρος της ίασης… Γύρνα λοιπόν με τσαχπινιά και χαμογέλα στην μαυρίλα…γέμισε τον τόπο χρώματα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου.

Η νέα φωτογραφία της Ρεγγίνας Μακέδου 
Instagram / Reggina Makedou

Οι αλλαγές στο σώμα της

Τη Ρεγγίνα Μακέδου την γνωρίσαμε μέσα από το DWTS, εκεί όπου συγκλόνισε τους πάντες ενημερώνοντας για τη μάχη που δίνει με την πάθησή της. Παρά τις πολλές δυσκολίες που πέρασε και τα απανωτά χειρουργεία η κοπέλα δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει να δίνει μαθήματα δύναμης σε όσους βιώνουν αντίστοιχες καταστάσεις. Όπως είναι φυσιολογικό μέσα σε αυτή την περίοδο έχουν συντελεστεί αλλαγές στο σώμα της τις οποίες δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα.

Η κοπέλα ανεβάζει με συχνότητα αναρτήσεις της μετά από κάθε θεραπεία, προσπαθώντας έτσι να δώσει δύναμη και σε άλλους, πέρα από το να ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της. Ωστόσο πρόσφατα προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση μιλώντας και για τις στιγμές που φαίνεται ότι χάνεται(δείτε εδώ).

Η Ρεγγίνα Μακέδου, ανάρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok, μέσα από το οποίο έδειξε στους ακολούθους της τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά και το ασκησιολόγιο που ακολουθεί και την έχει βοηθήσει κινητικά.