«Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών» - Πρωταγωνιστής του "Maestro" καταγγέλλει

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Αντίνοος Αλμπάνης
Instagram / Αντίνοος Αλμπάνης

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 3/11 ένας ηθοποιός, ο οποίος αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του καναλιού, "Maestro" (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο), η οποία θίγει πολύ σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, αλλά τα οποία συνήθως αποσιωπούνται στην τηλεόραση.

Ο ίδιος, όμως, δεν στάθηκε μόνο στον ρόλο του. Προχώρησε και σε μία καταγγελία για μία κίνηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εις βάρος του, η οποία σόκαρε το πλατό.

Ποιος ηθοποιός του Maestro έκανε την καταγγελία

Ο λόγος για τον Αντίνοο Αλμπάνη, που αποκάλυψε πως άγνωστος δημιούργησε λογαριασμό με το όνομά του και επιδίωκε να δημιουργήσει επαφές και να επικοινωνεί γενικότερα με ανήλικες.

Αντίνοος Αλμπάνης
Instagram / Αντίνοος Αλμπάνης

«Το "Maestro" δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση», είπε αρχικά για το σίριαλ.

Και συμπλήρωσε σοκάροντας το πάνελ: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν «ήρθα». Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media».

Το ξέσπασμά του για τα social media

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση που έχει με τα social media καθώς πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός εξοργίστηκε με αφορμή τις πρόσφατες hot γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες έχουν αποσπάσει δεκάδες likes -δείτε τον εδώ να ποζάρει γυμνός.

Όταν το Instagram κατέβασε τις γυμνές φωτογραφίες και τις αναρτήσεις σου για τη δύναμη του γυμνού σώματος έγραψες «Καλώς ήρθατε στο Ιράκ».

Ναι, αυτές οι αντιδράσεις είναι και λίγο επικίνδυνες. Είναι παράλογο, άσχετα με τη δική μου περίπτωση, να βλέπεις να λογοκρίνεται το γυναικείο στήθος ή ένα αντρικό σώμα γυμνό καλλιτεχνικά. Και είναι σαφές στην εποχή μας το τι είναι πορνό και τι είναι τέχνη. Δεν το διαπραγματευόμαστε, είναι σαφές.

Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις την Καρντάσιαν γυμνή και να μην επιτρέπεται μια αντρική πλάτη. Τι συμβαίνει; Έχει αυτός ο αλγόριθμος κάποιο σεξουαλικό προσανατολισμό και επιλέγει τι θα κρατήσει και τι θα πετάξει; Μου φαίνεται περίεργο, άβολο και δυστοπικό.

Αντίνοος Αλμπάνης - Αποκλειστική φωτογραφία

Σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια στα social media;

Όχι πια. Το κακό με την εποχή μας είναι ότι παρασυρόμαστε και η άποψη του άλλου μας επηρεάζει, αλλά στην ουσία σεν μας επηρεάζει πουθενά. Είναι η γνώμη του άλλου πάνω σ’ αυτό που κάνουμε, μια δικιά του ιδέα. Είναι και η φύση μας ως άνθρωποι που μας κάνει να θέλουμε να είμαστε αρεστοί σε όλους.

Και εκατό καλά να ακούσουμε θα κολλήσουμε σ’ αυτόν που θα πει το αρνητικό. Θα πούμε, «για κάτσε ρε φίλε, γιατί δεν με αγκαλιάζεις, γιατί δεν σου αρέσει αυτό που κάνω;». Εδώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχτισε την καριέρα της πάνω σε αυτό και δεν τολμούσε να κάνει πράγματα καλλιτεχνικά για να μη χάσει την αποδοχή. Και μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα.