Maestro (3/11): Θα τους ανατριχιάσει όλους απόψε η σκηνή με την Μαρία Καβογιάννη μέσα στην εκκλησία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Maestro (3/11): Θα τους ανατριχιάσει όλους απόψε η σκηνή με την Μαρία Καβογιάννη μέσα στην εκκλησία

Η νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, Maestro έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές κάτι που φαίνεται τόσο από τα νούμερα τηλεθέασης όσο και από το twitter που σε κάθε επεισόδιο κάνει τη σειρά πρώτο trend με τους χρήστες να αποθεώνουν τους ηθοποιούς που συμμετάσχουν, για την ερμηνεία τους.

Απόψε Πέμπτη 3/11 το επεισόδιο αναμένεται να είναι συγκλονιστικό, αφού μεταξύ άλλων αποκαλύπτονται οι παρανομίες Φάνη και Χαράλαμπου.

Οι σημερινές 3/11 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Maestro

Επεισόδιο 3

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

H σκηνή που τους έκανε όλους να βάλουν τα κλάματα

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Gala και τον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε πρόσφατα η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία μίλησε για τη επιτυχημένη σειρά Maestro (δείτε εδώ τον λόγο που δεν προβλήθηκε επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα) στην οποία πρωταγωνιστεί και τη σκηνή που της έχει χαραχτεί περισσότερο στη μνήμη.

«Ήταν όλες οι μέρες μία και μία. Αριστουργηματικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πραγματοποιείται το φεστιβάλ που έχει να έρθει αν στήσει ο Ορέστης. Ήταν μια στιγμή που ήμασταν όλοι οι ηθοποιοί μέσα σε βάρκες, ήταν σούρουπο, υπήρχαν μικρά φωτάκια στα βαρκάκια κι η Χάρις Αλεξίου ακουγόταν να τραγουδά σε όλο το νησί.

Ερχόταν η κάμερα και δεν μπορούσαμε να παίξουμε γιατί κλαίγαμε με λυγμούς. Νιώθαμε την απεραντοσύνη, ένα άνοιγμα στην καρδιά. Ήταν σαν παραμύθι.»

Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για το Maestro