«Συνέβησαν κάποια πράγματα...» - Ο Διονύσης Σχοινάς απαντά πρώτη φορά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε μια και καλή τα πράγματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Συνέβησαν κάποια πράγματα...» - Ο Διονύσης Σχοινάς απαντά πρώτη φορά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/11 ο Διονύσης Σχοινάς. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για πρώτη φορά, για την αγωγή των 300.000 ευρώ που δέχτηκε από νυχτερινό κέντρο (δείτε εδώ και τις δηλώσεις της συζύγου του, Καίτης Γαρμπή).

Η απάντηση του Διονύση Σχοινά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ με την υπόθεση με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έχουν γράψει παντού ότι ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο, ενώ δεν γίνεται με τον Γιώργο, αλλά με το μαγαζί και αυτό γίνεται από εγωισμό και μόνο και από τις δύο πλευρές. Ένα σχήμα χάλασε δεν έγινε κάτι σημαντικό.

Ούτε με τον Γιώργο έχω θέμα, ούτε με την επιχείρηση αλλά τώρα έγινε. Υποχώρησα γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στα οποία δεν ήμουν μπροστά και δεν αποφασίσαμε μαζί, τα πήραν και εκείνοι εγωιστικά και έγινε ότι έγινε. Πιστεύω ότι όλα θα λυθούνε με ήσυχο τρόπο. Θα τα βρούμε γιατί δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Η αποζημίωση που θα δώσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν

Την Τετάρτη 2/11, λοιπόν, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσιάστηκε η ανακοίνωση του χώρου που είχαν επιλέξει οι τραγουδιστές να κάνουν τα live τους, η οποία μιλά για την αποζημίωση που θα χρειαστεί να δώσουν και οι δύο πλευρές. Το ποσό είναι σοκαριστικό.

«Η ημετέρα εταιρεία εν όψει της αγχώδους έναρξης μίας πραγματικά ανταγωνιστικής σεζόν και της τεράστιας οικονομικής ζημίας που θα προκαλούσε μία ξαφνική απώλεια του κυρίου Διονύση Σχοινά με τον οποίον είχαμε συμφωνήσει να πλαισιώνει τον κύριο Γιώργο Μαζωνάκη, εν όψει του πλουραλισμού στα καλλιτεχνικά σχήματα της χειμερινής περιόδου (…) ζητά από τον κ. Διονύση Σχοινά 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και απώλεια εσόδων που υπέστη το νομικό πρόσωπο της εταιρείας. Ζητά επιπροσθέτως από τον κ. Διονύση Σχοινά 40.000 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως προκαταβολή από έτερη εταιρεία, η οποία μας έχει εκχωρίσει τις απαιτήσεις της».