Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν την έσπρωξα! Ήταν θέμα μοντάζ» - Η απάντηση για την σκηνή με δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια

Οι αιχμές προς την Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν την έσπρωξα! Ήταν θέμα μοντάζ» - Η απάντηση για την σκηνή με δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο, Μένια Κούκου μίλησε σήμερα 4/11 ο Θέμης Αδαμαντίδης με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο Cabana. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού αλλά και την επίμαχη σκηνή με τη δημοσιογράφο έξω από τα δικαστήρια.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη

«Θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση. Εκείνο το πρωινό που πήγαινα σε κάποιο δικαστήριο ήταν ξεκάθαρο ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η επεξεργασία στο μοντάζ έγινε για να φανεί ότι ήθελα να αποφύγω τη δημοσιογράφο. Ήταν εμφανέστατο και δε θα έπρεπε να με κρίνει, έπρεπε να το ψάξει λίγο καλύτερα. Με καλή πρόθεση το λέω». σχολίασε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στα πέντε παιδιά του: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που ακούγεται συνέχεια και αυτά που παίζονται στην τηλεόραση τις τελευταίες ημέρες. Πιστεύω όμως ότι αυτό προκαλεί μεγάλο πόνο και ανασφάλεια στα μικρά παιδιά. Εγώ πολύ σπάνια δίνω συμβουλές στα παιδιά μου, μάλλον δεν χρειάστηκε ποτέ».

Για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη: «Το παν είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Η σχέση μου με τη Βαρβάρα Κίρκη είναι μια χαρά, όλα είναι καλά».

Η ερώτηση για την Κίρκη που τον τάραξε

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευή 28/10 ο Θέμης Αδαμαντίδης όπου παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή (δείτε βίντεο από την κηδεία), ωστόσο μια ερώτηση που του έγινε, έφερε την αντίδραση του.

«Ποτέ δεν είχα θέματα με τη μαρκίζα. Η μητέρα μου ήταν άρρωστη, πρόλαβα να της πω αυτά που ήθελα. Είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος της μητέρας μου. Μια μέρα πριν φύγει από τη ζωή ήμασταν μαζί, την αγκάλιασα και τη φίλησα. Πολλές φορές είχαν αποκαλέσει τη μητέρα μου “Λάζαρο”. Πήγαινε να “φύγει” και ξαναγύριζε. Ποτέ δεν ήμουν αυστηρός μπαμπάς. Δύο από τα αγόρια μου έχουν πολύ καλή φωνή. Το όνομα Αδαμαντίδης το άλλαξε ο πατέρας μου», είπε αρχικά για την μητέρα του.

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση του με την Βαράβα Κίρκη που δεν έγινε γνωστή με ωραίο τρόπο είπε: «Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με τη Βαρβάρα, δεν θα ήμασταν μαζί. Ήταν κακή στιγμή όλο αυτό που συνέβη».

Όταν όμως ο παρουσιαστής τον ρώτησε για το περιβόητο βίντεο άνδρας να την χτυπάει και αν είναι αυτό ο άνδρας, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Να σου πω, εδώ Γιώργο μου έχουμε εισχωρήσει σε ένα θέμα το οποίο έχουμε απευθυνθεί κάπου αλλού γι’ αυτό το ζήτημα και δεν θέλω να απαντήσω. Ούτε για δικαστήρια θέλω να μιλήσω».