«Γιατί είναι όλοι κότες και η Ναταλία κόκορας;» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Γερμανού

«Λίγο παραξενεύτηκα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γιατί είναι όλοι κότες και η Ναταλία κόκορας;» - Το αιχμηρό σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Γερμανού

Η παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, είναι αρκετά έντονη (δείτε εδώ το ξέσπασμά της κατά του Τάσου Σοφρωνίου), επομένως, η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη δεν θα ήταν εφικτό να περάσει απαρατήρητη από την ίδια.

Ωστόσο, δεν στάθηκε στα λόγια της εγκυμονούσας μόνο, αλλά και σε εκείνα της Ναταλίας Γερμανού, η οποία μίλησε για τα λάθη της ξανθιάς παρουσιάστριας.

"Κόλαφος" η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Ναταλία Γερμανού

«Έβλεπα τη Ναταλία χθες και λίγο παραξενεύτηκα. Ένιωσα την ανάγκη της να υπερασπιστεί την Κωνσταντίνα, το κατανοώ. Η Ναταλία το πήγε ένα βήμα παρακάτω και μας χρέωσε όλους εμάς που ασκούμε και κριτική στην Κωνσταντίνα και τους ανθρώπους που ήταν τότε στο κανάλι ότι ουσιαστικά είμαστε κότες. Καλά, δεν λέω ότι μας έβρισε η Ναταλία, μην παρεξηγηθώ τώρα.

Ότι κάποιοι στάθηκαν κότες γιατί καλά εντάξει, καλά έκανε η Κωνσταντίνα κι έκανε αυτά που έκανε, αλλά κάποιος έβαζε πλάτη για να τα κάνει. Εγώ παραξενεύτηκα λίγο γιατί η πρώτη μου απορία ήταν “ωραία, η Ναταλία το έκανε; Γιατί είναι όλοι κότες και η Ναταλία κόκορας;”», είπε αρχικά και στη συνέχεια διάβασε μια ανάρτηση-απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε χρήστη του twitter.

«Όχι, συγκρουστήκαμε. Σεβάστηκα την αγάπη του στο κορίτσι του κι αποχώρησα από το κανάλι κακήν κακώς. Ήμουν πικραμένη για καιρό, αλλά το έλυσα, το ξεπέρασα. Και μαζί τους και μέσα μου», ήταν η απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού σε χρήστη του twitter που την χαρακτήρισε “κότα”.

Τι ακριβώς δήλωσε η παρουσιάστρια για την εγκυμονούσα

Την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, μιας και έχει συνεργαστεί μαζί της.

«Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε.

Η απορία η δική μου είναι η εξής: Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονώ κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλικούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει.

Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο. Οπότε ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας. Έχουν περάσει 10 χρόνια, είναι ένα καινούργιο κορίτσι, ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και της αναγνωρίζω το δικαίωμα να τα γυρνάει τον χρόνο πίσω, να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί και να ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της με τον άνθρωπό της. Να μην αναμασάμε συνέχεια την ίδια τοξική εκδικητικότητα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.