«Δεν ξέρω πραγματικά τι βλέπει η κυρία Καγιά και ο κύριος… Τάσος; πώς τον λένε;» - "Κόλαφος" η Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Τους "ξεφτίλισε" για άλλη μία φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Χαμός έγινε στο χθεσινό (8/11) επεισόδιο του GNTM 5, αφού ο Γιώργος Καράβας έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από το πλατό δείχνοντας τον εκνευρισμό του προς την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο). Μία από τις πρώην παίκτριες του διαγωνισμού παρακολουθούσε με αμέριστη προσοχή όλα τα παραπάνω και δεν μπόρεσε να τα αφήσει ασχολίαστα.

Ο λόγος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία και στο πρόσφατο παρελθόν δεν δίστασε να "κράξει" την παρουσιάστρια του ριάλιτι. Η ίδια, λοιπόν, πήρε το μέρος του προηγούμενου coach και "ξεφτίλισε" για τα καλά την Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου.

Τα αιχμηρά σχόλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για την Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου

Γαρυφαλλιά Καληφώνη ανάρτηση
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Γαρυφαλλιά Καληφώνη GNTM 5
Instagram / Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Δεν ξέρω πραγματικά τι βλέπει η κυρία Καγιά και ο κύριος… Τάσος; πώς τον λένε; Η κοπέλα ήταν σαν να πάθαινε κάτι πολύ κακό, δηλαδή ακόμη και εγώ ανησύχησα, αυτό που είπε και ο Καράβας, ήταν σαν να παθαίνει εγκεφαλικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ας της πει κάποιος να...»

Πολλά και διάφορα είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η Βίκυ Καγιά το τελευταίο διάστημα με αφορμή την συμπεριφορά της απέναντι στις γυναίκες που περνάνε από οντισιόν στο GNTM 5. Το twitter την έχει "δικάσει", ενώ και πολλά πρόσωπα του χώρου, όπως η Μαρίνα Πατούλη. Και μια πρώην παίκτρια όμως, θέλησε να πάρει θέση. Ο λόγος για την Γαρυφαλιά Καληφώνη.

Το μοντέλο που φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα, έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 1, από το οποίο και είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram η Γαρυφαλιά Καληφώνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται από πίσω η φωνή της Βίκυς Καγιά να σχολιάζει μια διαγωνιζόμενη και την εμφάνιση της. Στο βίντεο της έγραψε «ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της».

@garifalia.kalifoni

#tiktok #fyp #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος - _.Greek._.Editz._