«Οι ορμόνες της δεν...» - Η απάντηση της Σάσα Σταμάτη στον ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram

«Είχα λάβει μία αγωγή από την Κωνσταντίνα εγώ κι ο Λιάγκας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Οι ορμόνες της δεν...» - Η απάντηση της Σάσα Σταμάτη στον ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram

H Σάσα Σταμάτη απάντησε στο ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram, μετά τις δηλώσεις της δημοσιογράφους σχετικά με τις ορμόνες της, σχολιάζοντας την κόντρα της με την Φωτεινή Πετρογιάννη και το ξεμάλλιασμα τους στο twitter.

Η απάντηση της Σταμάτη στην Σπυροπούλου

«Καλό είναι αυτές οι παρεξηγήσεις να μη λύνονται στα social, να λύνονται από κοντά. Θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα ζει αυτή την περίοδο την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, θα γίνει μανούλα και οι ορμόνες δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους. Οπότε ας της δώσουμε ένα συγχωροχάρτι».

«Είχα λάβει μία αγωγή από την Κωνσταντίνα εγώ κι ο Λιάγκας. Είχα πει διάφορα. Εγώ όμως τα έλεγα τότε, δε βγαίνω να τα πω τώρα. Τώρα είναι last year το θέμα» δήλωσε η Σάσα Σταμάτη για το ζήτημα που έχει προκύψει και κατέληξε: «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω. Από την άλλη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και η Φωτεινή, είναι μια πολύ καλή δημοσιογράφος. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η κακιά στιγμή».

Αυτή είναι η ανάρτηση - ξέσπασμα που έκανε η Σπυροπούλου στο Instagram

«Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άντρες», τόνισε η ίδια μέσα από το προφίλ της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασμα