Ελένη Τσολάκη για Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: "Αισθάνομαι ότι είναι κάτι που πρέπει να λυθεί από..."

Η παρουσιάστρια κράτησε ουδέτερη στάση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Τσολάκη για Σπυροπούλου - Πετρογιάννη:

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day (14/11), για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη (Δείτε εδώ την ανακοίνωση του δικηγόρου την Σπυροπούλου μετά τον καυγά με Πετρογιάννη).

Τι στάση κράτησε η Ελένη Τσολάκη

Η παρουσιάστρια κράτησε ουδέτερη στάση όταν της ζήτησαν να τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα, λέγοντας: «Αισθάνομαι ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να λυθεί από κοντά. Τα κορίτσια είναι και τα δύο εξαιρετικά. Μπορούν να κάνουν μία κουβέντα μόνες τους και να βρουν τη λύση σε αυτό που έχει πειράξει την καθεμία». Όπως αναφέρει και στο βίντεο, η ίδια είχε ξανα μιλήσει μέσω της εκπομπής της Open Weekend, για το αυτό το θέμα.

Η αντίδραση της Πετρογιάννη για την Σπυροπούλου

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Φωτεινή Πετρογιάννη μετά την απάντηση της στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον άγριο καβγά τους στο twitter.

Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε αν έχει στεναχωρηθεί, αλλά και για το ξέσπασμα της στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Στεναχωρήθηκα ναι. Σας ευχαριστώ όμως. Θα περάσει. Όλα περνούν. Μόνο τα σημαντικά δεν περνούν, τα πολύ σημαντικά», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη ενώ στην επόμενη ερώτηση δεν θέλησε να απαντήσει.