«Πουλούσα κεριά έξω από την εκκλησία το Πάσχα» - Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται για πρώτη φορά

Για ποιο λόγο το έκανε αυτό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πουλούσα κεριά έξω από την εκκλησία το Πάσχα» - Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται για πρώτη φορά

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον στην ΕΡΤ, μίλησε ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος είναι εδώ και τέσσερα χρόνια και σχέση και πολύ πρόσφατα είχε ξεσπάσει για τον γάμο του με την πρώην του, η οποία είναι και παρουσιάστρια.

Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έκανε για να μαζέψει χρήματα για το ταξίδι με τους γονείς του στο Λονδίνο.

Ποιος τραγουδιστής πουλούσε κεριά σε εκκλησία;

Ο λόγος για τον Θάνο Καλλίρη, ο οποίος επισήμανε: «Τα κεριά τα πωλούσα έξω από την εκκλησία το Πάσχα, τα καφέ για τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα άσπρα για την Ανάσταση. Ξεπούλησα και τα καφέ και τα άσπρα και πήρα πάρα πολλά παιχνίδια από το Λονδίνο, γύρισα με δυο βαλίτσες παιχνίδια».

Πώς έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από παραλίγο πνιγμό

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/10 ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς έσωσε την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στο Ναυάγιο της Ζακύνθου ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο του κορωνοϊού.

«Έχουμε επισκεφτεί τη Ζάκυνθο στο πλαίσιο της εκπομπής Μπράβο Ρούλα και είμαστε καλεσμένοι σε ένα καράβι, το οποίο μας πήγε στο Ναυάγιο. Επειδή είχε αρκετή φουσκοθαλασσιά, δεν μπορούσε να πλησιάσει κοντά και μας άφησε λίγο πριν για να κολυμπήσουμε.

Ξεκινάμε να κολυμπάμε και ξαφνικά ακούω πίσω μου “βοήθεια, βοήθεια, πνίγομαι” και ήταν η Αγγελική. Ευτυχώς ξέρω καλό κολύμπι, σπεύδω αμέσως, την αρπάζω και τη βοηθάω να γυρίσουμε πίσω στο καραβάκι, η στεριά ήταν μακριά. Κι έτσι αστειεύομαι ότι ήμουν το φως στο δικό της τούνελ», είπε ο τραγουδιστής.

Αναφορικά με την καραντίνα, που τον δυσκόλεψε πολύ, ωστόσο το πάλεψε μόνος του, χωρίς τη βοήθεια ειδικού, είπε:

«Αισθάνθηκες ποτέ ότι λυγίζεις και να φτάσεις να ζητήσεις βοήθεια; Μιλώντας για παράδειγμα με έναν φίλο σου;» ρώτησε η παρουσιάστρια με τον τραγουδιστή να απαντά: «Η εποχή που έφτασα σε αυτό το σημείο ήταν η περίοδος της καραντίνας. Σε εμάς τους τραγουδιστές οι πολλαπλές καραντίνες. Μιλάω ειδικά για τη δεύτερη… Έφτασα στο ναδίρ. Έφτασα όχι στο σημείο να πάρω ψυχοφάρμακα… Δεν ήμουν καθόλου καλά, αλλά το πάλεψα μόνος μου. Έχοντας όλους τους φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου και να μιλάω μαζί τους…

Έφτασα στο σημείο που μπορούσα να το διαχειριστώ και γι’ αυτό δεν πήγα σε ειδικό».