«Ψάχνουμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά» - Ξέσπασε η Έλενα Γαλύφα για όσα ακούγονται για την Βίκυ Καγιά

«Δεν έχω να πω κάτι κακό για εκείνη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ψάχνουμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά» - Ξέσπασε η Έλενα Γαλύφα για όσα ακούγονται για την Βίκυ Καγιά

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τις δημοσιογράφους μίλησε η Έλενα Γαλύφα το βράδυ της Τετάρτης 16/11, η οποία βρέθηκε στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στην Εβδομάδα Μόδας.

Η fashion influencer ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τις δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή, η οποία υποστήριξε πως δεν απόρησε όταν άκουσε τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για μπούλινγκ από τη Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για την Βίκυ Καγιά

«Είναι πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, εγώ έχω μια άψογη σχέση με τη Βίκυ και μια πάρα πολύ καλή εικόνα για εκείνη. Δεν έχω να πω κάτι κακό για εκείνη. Δεν είναι ωραίο όλο αυτό που γίνεται. Θα έπρεπε να έχουμε καλοσύνη, δεν μπορώ αυτό τον αρνητισμό και το ότι βγαίνει ο οποιοσδήποτε και μιλάει αιχμηρά. Ψάχνουμε να κάνουμε την τρίχα τριχιά», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Γαλύφα για την Βίκυ Καγιά.

Η επική αντίδραση της όταν της είπαν ότι είναι στην ίδια εκδήλωση με την Ραμόνα Βλαντή

Πριν από λίγες ημέρες η Ραμόνα Βλαντή έκραξε άσχημα την Έλενα Γαλύφα για την συμμετοχή της στο GNTM 5. Στις 11/10 ωστόσο, οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση ωστόσο καμία από τις δυο δεν το είχε καταλάβει.

Όταν λοιπόν, οι Έλενα έκανε δηλώσεις στις κάμερες και την ενημέρωσαν οι δημοσιογράφοι η αντίδραση της ήταν απίθανη, αφού πήρε χιουμοριστικά το γεγονός.

«Είναι εδώ η Ραμόνα; Να την αποφύγω δηλαδή», είπε αρχικά και στα σχόλια της απάντησε: «Θα με ενοχλήσει (το σχόλιο) αν υπάρχει μια τέτοια περίπτωση από ένα άτομο που σέβομαι».