Καμία σχέση με τη Ραζάν που υποδύεται στον ''Γλυκάνισο'' - Η Έλενα Πιερίδου πόζαρε topless

''Έριξε'' το instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με τη Ραζάν που υποδύεται στον ''Γλυκάνισο'' - Η Έλενα Πιερίδου πόζαρε topless

Η Έλενα Πιερίδου μπορεί να είναι από τις νέες ηθοποιούς στο χώρο της υποκριτικής, αλλά μέσα από τα σίριαλ, που για την ώρα την έχουμε δει να συμμετάσχει, έχει αποδείξει το ταλέντο της.

Αυτήν την περίοδο την απολαμβάνουμε στη σειρά ''Γλυκάνισος'' υποδυόμενη τη Ραζάν, μια κοπέλα από τη Μικρά Ασία. Η αλήθεια είναι, πως η κανονική ζωή της ηθοποιού δεν έχει καμία σχέση με τη ηρωίδα, καθώς από μια και μόνο φωτογραφία, που ανήρτησε την Πέμπτη 17/11 στο instagram της βλέπουμε τις διαφορετικές πτυχές της (δείτε εδώ τον λόγο, που χώρισε με τον Γιώργο Αμουτζά του Σασμού).

Η topless φωτογράφιση της Έλενας Πιερίδου

Οι αποκαλύψεις Έλενας Πιερίδου για τον χωρισμό με τον Γιώργο Αμούτζα

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αφού έχει καθηλώσει το κοινό μέσα από το ρόλο της Ραζάν στην αγαπημένη σειρά «Γλυκάνισος» .Ο λόγος για την Έλενα Πιερίδου που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό του «Γεια σου», με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπακοδήμου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό της με το συνάδελφό της Γιώργο Αμούτζα, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρούν έως και σήμερα.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για ένα χρόνο και η σχέση έδειχνε να πηγαίνει πολύ καλά, για αυτό και πολλοί αιφνιδιάστηκαν με την είδηση του χωρισμού τους. Οι φήμες πάντως λένε ότι ο χωρισμός δεν ήταν κοινής συναινέσης, αφού ανάμεσά τους φαίνεται να μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο γένους θηλυκού.

Είπε λοιπόν επί του θέματος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ:

«Μου φάνηκε λίγο σκληρό που εισέβαλλε η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι προσπαθούσα κιόλας να το δείξω όλο αυτό, απλά έγινε. Τυχαίνει δηλαδή να είμαστε σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γερές βάσεις και γερά θεμέλια σε μια σχέση, όμως, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα».

Και συνέχισε:

«Ισχύει ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό. Είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δυο χρόνια μαζί οπότε μας δένουν πολλά πράγματα και είμαστε δυο ενήλικες. Δηλαδή για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί, όποιος λόγος κι αν είναι αυτός. Δεν υπάρχει λόγο να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί» συμπλήρωσε η Έλενα Πιερίδου.