«Πλανάται όποιος νομίζει ότι...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "έσφαξε" με το γάντι τον Λιάγκα για όσα είπε για Μενεγάκη και Ουγγαρέζο

«Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πλανάται όποιος νομίζει ότι...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τη συνεργασία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 18/11 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της στο Happy Day.

Τα σχόλια του Happy Day στις δηλώσεις του Λιάγκα για Ουγγαρέζο - Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Παπανώτας αρχικά πήρε τον λόγο και σχολίασε τη λέξη «συμπαρουσιαστής» που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην τρελαθούμε τώρα, ότι η Ελένη πήρε συμπαρουσιαστή;».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, τότε, του απάντησε: «Μπορεί έτσι να του είπε για να τον κλείσει. Εγώ όταν είδα το όνομά του στην Ελένη Μενεγάκη, έτσι σκέφτηκα».

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται. Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ok» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν».

Όλη η αλήθεια για την σχέση Ουγγαρέζου - Μενεγάκη

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, όπως φαίνεται κάτι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αφού ο δημοσιογράφος τις τελευταίες ημέρες είναι εξαφανισμένος από το πλατό. Μάλιστα, μια ημέρα δεν πήγε καν, με την παρουσιάστρια να μην αναφέρεται καθόλου στην απουσία του.

Το συμβάν αυτό ξεκίνησε να συμβαίνει μετά τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του από το MEGA σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, παρόλο που ο ίδιος το είχε διαψεύσει.

Δευτέρα 24/10: Βγήκε από την αρχή της εκπομπής, μετά τις φήμες και τις απαντήσεις του στα δημοσιεύματα μετακίνησής του – Συνολικά έμεινε στον αέρα 12 λεπτά.

Τρίτη 25/10: Είναι εξαφανισμένος στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει περίπου στα μισά, με την Ελένη Μενεγάκη να του απευθύνει ελάχιστα τον λόγο. Μίλησε για ένα λεπτό.

Τετάρτη 26/10: Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, και πάλι δεν εμφανίζεται στην αρχή της εκπομπής, μπαίνει αργότερα στην εκπομπή. Οι κάμερες τον δείχνουν για περίπου 3 λεπτά.

Πέμπτη 27/10: Δεν εμφανίστηκε καθόλου στην εκπομπή, με το… twitter να τον αναζητά.