«Μένω με ανοιχτό το στόμα! Λέει ότι...» - Η αποκάλυψη του Μάνου Παπαγιάννη για την κατάθεση της Κάτιας Νικολαϊδου

Όσα δήλωσε στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μετά την δικαστική απόφαση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μένω με ανοιχτό το στόμα! Λέει ότι...» - Η αποκάλυψη του Μάνου Παπαγιάννη για την κατάθεση της Κάτιας Νικολαϊδου

Για την δικαστική διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου και την απόφαση του δικαστή (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του) μίλησε ο Μάνος Παπαγιάννης αποκλειστικά στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Πρωινό.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ημέρα πριν το συμβάν (δείτε εδώ και την ανατριχιαστική φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε η Σοφία Παυλίδου με τους μώλωπες στο σώμα της), στην ημέρα της δίκης, στους μάρτυρες υπεράσπισης αλλά και την οικονομική καταστροφή που υπέστη (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε και για την Κάτια Νικολαϊδου και την κατάθεση της.

Η αναφορά του Μάνου Παπαγιάννη στην Κάτια Νικολαϊδου

«Διαβάζω την κατάθεση της Κάτια Νικολαΐδου, λέει ακριβώς τα ίδια που έλεγε και η Σοφία Παυλίδου και μένω με ανοιχτό το στόμα. Λέει στην ένορκη κατάθεσή της ότι είχε μάρτυρες όλο τον θίασο και τη γυναίκα μου… Έχω ένορκες καταθέσεις όλων των μαρτύρων που λένε ότι δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο περιστατικό. Ένας εισαγγελέας έχει ορίσει δίκη στο τριμελές για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δίκη είχε οριστεί να γίνει μία εβδομάδα πριν από αυτήν της κ. Παυλίδου και η κ. Νικολαΐδου δεν ήρθε», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η κατάθεση της Κάτιας Νικολαΐδου στη δίκη

«Άκουσα στις ειδήσεις το περιστατικό και κάλεσα τη Σοφία Παυλίδου. Τον Μάνο τον είχα στην καρδιά μου. Έχουμε πάει και διακοπές μαζί. Θεώρησα ότι ήταν τυχαίο περιστατικό το δικό μου και γι’ αυτό ποτέ δεν έκανα καμία δήλωση. Μου είχε στείλει μήνυμα μετά το περιστατικό μας τότε και μου έγραψε, “Κάτια επειδή έχει γίνει κάτι, για να μην εκτεθείς εσύ, επικοινώνησε μαζί μου”».