«Η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η ξεφτίλα» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Σοφία Λεοντίτση κατά της αδερφής της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Λεοντίτση
Instagram / Σοφία Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, και έκτοτε βυθίστηκε στο πένθος. Σαν να μην έφτανε, όμως, αυτό, η μεγαλύτερη αδερφή της της προξένησε μεγάλη ταραχή.

Την Παρασκευή 18/11, η ίδια δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία δείχνοντας ένα μήνυμα που έλαβε από εκείνη, κατά το οποίο την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση. Ως αποτέλεσμα, η Influencer ξέσπασε και στο κείμενό της έκανε μεγάλες αποκαλύψεις.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Σοφία Λεοντίτση και την αδερφή της

«Έλαβα που λέτε εχθές αυτό εδώ το μήνυμα η κατά 15 έτη μεγαλύτερη χαμένη αδελφή μου της οποίας κάποτε στερούμουν διακοπές από Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρια για να πηγαίνω βόρεια Ελλάδα και να κρατάω ένα σπίτι να την στηρίζω να της φροντίζω τα παιδάκια της, εχθές και μετά από αρκετά χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε, είπε να στείλει αυτό το μήνυμα και να με προσφωνήσει όπως βλέπετε ΕΜΕΝΑ», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον χαρακτηρισμό που άκουσε για τον πατέρα της: «Επίσης έχει χάσει πατέρα μόλις λίγες ημέρες στον οποίο δεν σήκωνε τηλέφωνα δεν έλεγε καλημέρα δεν δεν δεν… βλέπετε δεν την είχε συμπεριλάβει στην περιουσία που θα ήθελε, έχει όρεξη ως δικομανής να με στείλει να λογοδοτήσω λέει στη δικαιοσύνη Μόνο γέλιο μου προκαλούν κάποιοι άνθρωποι ας τους πούμε έτσι. Δεν την έφτανε φυσικά αυτό αλλά έκανε και ένα τηλεφώνημα και χωρίς κανένα λόγο άρχισε να λέει το μπαμπά μας ΑΛΗΤΗ. Τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη…»

Και κατέληξε: «Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου αν είναι να καταλήξω σε δικαστήρια για αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ θα το έκανα χίλιες φορές. Οπότε πάρε έναν ακόμα λόγο για να έχεις να παίζεις. Θα αφήσω λοιπόν για λίγες μέρες αυτό εδώ το μήνυμα της ντροπής με αυτά τα λίγα λόγια μου γιατί η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η ξεφτίλα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Σοφία Λεοντίτση ανάρτηση
Instagram / Σοφία Λεοντίτση

Το ξέσπασμά της για τα χυδαία σχόλια που δέχεται μετά την γέννα

Η Σοφία Λεοντίτση, λίγες μόλις ημέρες πριν, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο) και από την πρώτη στιγμή άρχισε να δέχεται αρνητικά σχόλια και μηνύματα που την έβγαλαν εκτός εαυτού.

Την Τετάρτη 19/10 δέχθηκε άλλο ένα τέτοιο σχόλιο, το οποίο όμως της έδωσε την αφορμή να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό το ζήτημα και να εξηγήσει πως δεν μπορεί να αντιληφθεί γιατί ένας άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να γράψει τόσο χυδαία πράγματα σε μία άλλη γυναίκα που διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της και μόλις έχει γεννήσει.

«Εδώ μια άλλη κοπέλα από άλλο προφίλ που είχε κάνει κι έφαγε μπλοκ, είπε να κάνει κι άλλο ένα για να βρίσει κι απ' αυτό. Και γενικά, από τη μέρα που γέννησα, ξαφνικά και με τεράστιο μένος στο πρόσωπό μου, σβήνω κάθε μέρα τουλάχιστον 10 τέτοια σχόλια. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν, ότι το να είναι κάποιος επιτυχημένος, ευτυχισμένος και ό,τι άλλο καλό, ενοχλεί πολύ», έγραψε σε δημοσίευσή της.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Σαν σμέρνες σε φάση μιας γυναίκας που είναι λεχώνα, πέφτουν πάνω της με αηδιαστικά σχόλια για να πετύχουν τι; Εγώ θα συνεχίσω να έχω άντρα, παιδιά, φίλους και ανθρώπους να με αγαπούν. Εσείς; Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σοφία Λεοντίτση ανάρτηση