Σε σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος - «Είμαι ερωτευμένος»

Το αποκάλυψε δημόσια στον αέρα του ΣΚΑΪ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λίγες ημέρες μετά την επέμβασή του (δείτε τον εδώ με τις γάζες στο πρόσωπό του) απάντησε δημόσια για πρώτη φορά σχετικά με το Survivor All Star, ωστόσο στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Γειά σου", το Σάββατο 19/11, φαίνεται πως ο ίδιος μίλησε και για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε εάν είναι σε σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του Survivor εξήγησε πως αισθάνεται ανανεωμένος, καθώς αυτό το διάστημα υπάρχει μία γυναίκα στη ζωή του, ενώ τόνισε πως δεν πρόκειται για μία απλή σχέση, αλλά δήλωσε πως είναι ερωτυμένος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», επισήμανε.

Το σημείο στο σώμα μίας γυναίκας που παρατηρεί πάντα

Το βράδυ της Παρασκευής (12/11/21) ο Θέμης Γεωργαντάς θα υποδεχθεί στο πλατό του After Dark τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα απαντήσει στις πιο πικάντικες ερωτήσεις του παρουσιαστή ενώ ο νικητής του Survivor αποκάλυψε και τα χρήματα που του δίνει ο Ατζούν για να συμμετέχει ξανά στο ριάλιτι.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (11/11) η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έπαιξε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη.

Για το πρώτο πράγμα που κοιτάει πάνω σε μία γυναίκα: «Μου αρέσουν πολύ τα δάχτυλα στα πόδια μίας γυναίκας. Και η μυρωδιά όμως είναι πολύ σημαντική, η ενέργειά της».

Για το πόσες φορές σκέφτηκε να αποχωρήσει από το Survivor: «Σίγουρα δύο φορές. Το πρώτο δίμηνο επειδή αισθανόμουν περίεργα ως προς το είχα αφήσει πίσω τη ζωή μου. Έλεγα εντάξει καλά είναι εδώ αλλά ξεκινάει καλοκαίρι και επειδή είχα και τη διαχείριση της επιχείρησής μου ήταν περίεργα.

Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα παραμείνω τόσο πολύ. Για εμένα ήταν εντελώς καινούργιο το ότι ήμουν μακριά από οτιδήποτε έκανα τόσο πολύ και δεν είχα και τη δυνατότητα να επικοινωνήσω. Αυτό ήταν το πρόβλημά μου».