Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Maestro: «Δεν έχω ξανά γυρίσει κάτι τέτοιο! Ήταν...» - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το αυριανό 24/11 επεισόδιο

«Είναι αρκετά αλληγορικό, ειρωνικό και πολύ...»

Maestro: «Δεν έχω ξανά γυρίσει κάτι τέτοιο! Ήταν...» - Η αποκάλυψη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το αυριανό 24/11 επεισόδιο
News 23.11.2022 17:19
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Βήμαgazino παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Maestro αλλά και στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη 24/11 (δείτε εδώ το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με εκείνον και την Κλέλια Ανδριολάτου).

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

«Ναι, το έκτο επεισόδιο είναι η ιστορία του δικού μου ήρωα, του Ορέστη, προτού φτάσει στους Παξούς. Ολο του το παρελθόν και όλη του η πορεία από το 1995 μέχρι σήμερα. Είναι ένα ειδικό επεισόδιο και ως σενάριο και ως γύρισμα».

Δηλαδή;

«Δηλαδή είναι αρκετά αλληγορικό, ειρωνικό και πολύ σκληρό κάποιες στιγμές. Διαφοροποιήθηκα και στις ατμόσφαιρες και στη φωτογραφία και στη θέση κάμερας. Ολα είναι πιο ωμά. Δεν έχω ξαναγυρίσει τέτοιο επεισόδιο και ήταν τρομερά ενδιαφέρον για εμένα».

Κάθε εβδομάδα το «Maestro» καταγράφει υψηλές τηλεθεάσεις. Αραγε τα νούμερα τηλεθέασης σας απασχολούν; Τα παρακολουθείτε;

«Ναι, αλλά όχι με μανία. Είναι τόσο πολλοί οι τρόποι θέασης πια που δεν μπορείς να στηριχθείς με τον ίδιο τρόπο σε αυτά τα 1.500 μηχανάκια της Nielsen. Πλέον υπάρχει το Web και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι μπαίνουν στο site του MEGA».

Πώς αναλύετε την επιτυχία της κάθε σας δουλειάς;

«Δεν είμαι σε θέση να κάνω μια τέτοια ανάλυση. Την ώρα που μια δουλειά τρέχει δεν είμαι σε θέση να κάνω καμία εκτίμηση».

Τι μετράει περισσότερο για εσάς;

«Η σκληρή δουλειά, η διάρκεια και η ταυτότητα».

Η λέξη «αποτυχία» υπάρχει στο λεξιλόγιό σας; Είστε προετοιμασμένος για μια αποτυχία;

«Οχι. Ποτέ κανείς δεν είναι και σε κανέναν δεν αρέσει, όμως νομοτελειακά κάποια στιγμή όλοι τη βιώνουμε. Είναι σαν την εποχική γρίπη, που ακόμα και ο πιο δυνατός κάπου θα την αρπάξει. Ε, περνάς δύσκολα, κάνεις αντισώματα και μετά πας παρακάτω. Αν είσαι υγιής οργανισμός»

Αλήθεια, τις αρνητικές κριτικές και τα αρνητικά σχόλια πώς τα διαχειρίζεστε;

«Με νεύρα. Αλλά μετά από λίγο μου φεύγουν».

Πώς πιστεύετε ότι σας έχουν συμπεριφερθεί τα media;

«Διαφορετικά ανά εποχές. Άλλες με αμφισβήτηση, άλλες με αδικία, άλλες με αντικειμενικότητα και άλλες με σεβασμό και εκτίμηση. Έχω γενικά περάσει από όλα τα στάδια, αλλά σε έναν γενικό μέσο όρο νομίζω καλά».

Ποιο είναι το πιο ακραίο δημοσίευμα που έχετε διαβάσει για εσάς;

«Δεν θυμάμαι. Αλλά όντως έχουν υπάρξει στιγμές που διάβασα ή άκουσα πράγματα για εμένα που δεν ίσχυαν. Προσπαθώ, στο μέτρο που μπορώ, να μην τα αφήνω να με καθορίζουν αυτά»

Αν ξεκινούσατε τώρα να γράφετε το «Maestro», θα αλλάζατε κάτι;

«Όχι. Αν με ρωτούσατε για οποιαδήποτε άλλη δουλειά μου, θα σας πώς “ναι". Αλλά για τη συγκεκριμένη αισθάνομαι πώς όχι. Ελπίζω να ισχύει αυτό και στο μέλλον».

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro 

Πόση ώρα έμεινε ο Γιάννης Τσορτέκης κάτω από το νερό για τις ανάγκες των γυρισμάτων;

Οι σκηνές, που κόβουν την ανάσα δεν είναι λίγες και η ροή του σεναρίου κρατάει συνεχώς τους τηλεθεατές σε εγρήγορση. Η τελευταία μάλιστα σκηνή με το πτώμα με τον Γιάννη Τσορτέκη, ο οποίος ως πτώμα πετιέται στη θάλασσα ήταν καθηλωτική και σίγουρα, πολύ δύσκολη.

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram αποκάλυψε, πως για να γυριστεί το συγκεκριμένο κομμάτι, ο ηθοποιός έμεινε πολλή ώρα κάτω από τη θάλασσα με την παροχή οξυγόνου.

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο εώς ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την @mikis_theodorakis_symph_orch να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δυσκολεύομαι πάρα πολύ...» - Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπένου για το γκέι ζευγάρι που υποδύεται στο Maestro

Μόνο στα μαλλιά διαφέρουν - Μοιάζει πολύ με την κούκλα αδερφή της η Κλέλια Ανδριολάτου

Share