«Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα...» - Πότε έκανε πρόταση γάμου ο Ηλίας Βρεττός στην Αναστασία Δεληγιάννη

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα...» - Πότε έκανε πρόταση γάμου ο Ηλίας Βρεττός στην Αναστασία Δεληγιάννη

Ο Ηλίας Βρεττός, πριν από λίγους μήνες, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή) και έκτοτε, σε όποια εκπομπή κι αν βρεθεί μιλά για το γεγονός αυτό, ενώ πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε και για ποιο λόγο παντρεύτηκε την συγκεκριμένη γυναίκα.

Την Παρασκευή 25/11, ο τραγουδιστής, λοιπόν, βρέθηκε στο πλατό του ΣΚΑΪ, στο Καλό Μεσημεράκι, και μίλησε με τον Νίκο Μουτσινά για την ζωή του ως νεόνυμφος, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πότε έκανε την πρόταση γάμου στην καλή του.

Πότε έκανε πρόταση γάμου ο Ηλίας Βρεττός στην Αναστασία Δεληγιάννη

«Ο γάμος με την Αναστασία είναι υπέροχος. Υπάρχει ένα πιο ουσιαστικό δέσιμο μεταξύ μας, χωρίς να το λέμε. Νιώθουμε πλέον με την Αναστασία οικογένεια. Αισθάνομαι ότι έχουν αλλάξει προς το καλύτερο κάποια πράγματα μετά τον γάμο. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Είχα κάνει πρόταση γάμου στον πρώτο 1,5 μήνα σχέσης. Όταν είχα δώσει το δαχτυλίδι της είπα ότι “θα ήταν αναμενόμενο να στο έδινα σε 2 ή σε 3 χρόνια, θέλω να στο δώσω τώρα για να ξέρεις ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου”», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ξεχώρισα πολλά στην Αναστασία και ήμουν σίγουρος ότι θα πάει εκεί που πήγε το πράγμα. Είναι τελείως εκτός χώρου από όλες τις απόψεις, έχει φοβερή αλλεργία σε ό,τι έχει να κάνει με δημοσιότητα, με την προβολή άρα είναι δίπλα μου 100% για αυτό που είμαι σαν άνθρωπος και όχι για όλο το περιτύλιγμα».

«Είναι πάρα πολύ αληθινός άνθρωπος σε σημείο που πολλές φορές σε σοκάρει η ευθύτητά της και πώς θα σου πει κάτι μέσα στη μούρη σου, κάτι που εγώ το έχω πολύ ανάγκη. Το πιο σημαντικό που το αισθανόμουν από την αρχή της σχέσης μας είναι ότι για πρώτη φορά είμαι με έναν άνθρωπο που με πάει μπροστά και με κάνει καλύτερο», συμπλήρωσε έπειτα.

Και κατέληξε: «Θέλουμε πάρα πολύ να κάνουμε παιδί, από δω και πέρα είναι στα χέρια του Θεού, χωρίς άγχος».