Κόντρα στα συνηθισμένα - Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Στέλιου Λεγάκη και της εγκυμονούσας Ειρηάννας Συρίγου

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέλιος Λεγάκης
Instagram / Στέλιος Λεγάκης

Ο Στέλιος Λεγάκης διανύει μία εντελώς διαφορετική περίοδο στη ζωή του, καθώς πέρα από την καριέρα του, πλέον, μεγάλο του μέλημα είναι η οικογένειά του, διότι η σύντροφός του Ειρηάννα Συρίγου, είναι έγκυος και οι δυο τους σύντομα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσαν).

Πρόσφατα, μάλιστα, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια για το φύλο του μωρού που περιμένουν (δείτε εδώ όλη την αλήθεια). Οι δυο τους, λοιπόν, έκτοτε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και προετοιμάζονται για την στιγμή της γέννησης, χωρίς όμως να στερούνται τίποτα.

Έτσι, την Παρασκευή 25/11, κατέβασαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, τα φωτάκια και τα στολίδια τους και ετοίμασαν το σαλόνι του σπιτιού τους για να στολίσουν. Αντίθετα με τους υπόλοιπους διάσημους που έχουμε δει μέχρι στιγμής (δείτε, για παράδειγμα το δέντρο του Βασίλη Σπανούλη ή του Γιάννη Βαρδή και των οικογενειών τους), εκείνοι έχουν επιλέξει ένα λευκό δέντρο, αρκετά ψηλό και πάνω του έχουν τοποθετήσει στολίδια σε διάφορα χρώματα, αλλά κυρίως σε κόκκινες, μαύρες, πράσινες και καφέ αποχρώσεις.

Έχουν βάλει, επίσης, και γιρλάντα, καθώς και κουκουνάρια, ενώ φαίνεται πως έχουν στολίσει και σε άλλα μέρη του σπιτιού, αν λάβει κανείς υπόψιν το έπιπλο δίπλα από το δέντρο στο οποίο έχουν βάλει άλλη μία γιρλάντα, με κόκκινα λουλουδάκια και φωτάκια.

Η εγκυμονούσα, επιπλέον, δεν φοβήθηκε ούτε μία στιγμή, και δεν δίστασε να ανέβει και σε μεγαλύτερο ύψος για να τοποθετήσει τις μπάλες σε πιο ψηλό σημείο, υπό την επίβλεψη πάντα του καλού της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Στέλιου Λεγάκη και της εγκυμονούσας Ειρηάννας Συρίγου

«Merry Christmas people! Εσείς στολίσατε?», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια.

Στέλιος Λεγάκης Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Στέλιος Λεγάκης