«Εγώ στεναχωριέμαι γιατί...» - Το "καρφί" της Ελένης Τσολάκη στην Καινούργιου για την κόντρα με τον Ουγγαρέζο

«Tα παίρνει λίγο πιο σοβαρά μέσα της απ’ ότι είναι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ στεναχωριέμαι γιατί...» - Το

Η Ελένη Τσολάκη σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 26/11, την τηλεοπτική κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για την ιστορία, όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, μιλώντας για τον Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους, δήλωσε πως όπου και αν πάει και με όποιον και να συνεργαστεί ο δημοσιογράφος, τσακώνεται με όλους (δείτε αναλυτικά όσα είπε).

Ο Δημήτρης, από πλευράς του έχοντας δει τα όσα ειπώθηκαν, απάντησε έμμεσα με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter. Έκανε retweet ανάρτηση η οποία ειρωνεύεται τα λόγια της παρουσιάστριας κάνοντας αναφορά στους δικούς της τσακωμούς και κόντρες στο παρελθόν.

Η Ελένη Τσολάκη λοιπόν, σχολιάζοντας το γεγονός δεν δίστασε να αναφέρει πως η Κατερίνα Καινούργιου τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά ενώ δεν είναι. Συνέχισε λέγοντας πως πρέπει να λύσουν τηλεφωνικά τις διαφορές τους παρά να το κάνουν δημόσια.

Όσα είπε η Ελένη Τσολάκη για την Κατερίνα Καινούργιου

«Tα παίρνει λίγο πιο σοβαρά μέσα της απ’ ότι είναι. Δε μπορούν να μας συμπαθούν όλοι, δε γίνεται. Όλοι ακούμε τα διάφορά μας. Ο καθένας το διαχειρίζεται όπως νομίζει. Εγώ στεναχωριέμαι γιατί αυτά τα δυο παιδιά που έχουν κάνει τη διαδρομή τους και έχουν εδραιωθεί, δεν τα λύνουν με ένα τηλέφωνο και το κάνουν δημόσια...Η Κατερίνα είναι συναισθηματικά φορτισμένη, την είδαμε και χθες που έβαλε τα κλάματα (δείτε εδώ για τι μιλάει)... Είναι και λίγο το παράπονο του κοριτσιού... Πιστεύω ότι βαθιά μέσα τους αγαπιούνται και οι δυο. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα» είπε χαρακτηριστικά. η Ελένη Τσολάκη.