Μετά το βέτο που άσκησε - Επιστέφει στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου

Πέρασε το δικό της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρόσωπο της Ιωάννας Μαλέσκου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς μετά το τέλος του Love it στο ΣΚΑΪ την περασμένη σεζόν για την ώρα τη βλέπουμε μόνο μέσα από δημόσιες εμφανίσεις και αναρτήσεις της στα social media.

Προσωπικό χρόνο απολαμβάνει σε μεγάλο βαθμό λοιπόν, η παρουσιάστρια μαζί φυσικά με τον καλό της, τον Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους), οι οποίοι μαζί κάνουν ταξίδια, βόλτες στη φύση και πολλή γυμναστική μιας και οι δύο είναι πολύ αθλητικοί.

Μια ακόμη αγάπη της Ιωάννας είναι οι γονείς και ο τόπος καταγωγής της (δείτε εδώ από που είναι), επομένως τώρα που δεν πιέζεται από τα επαγγελματικά της, συχνά πηγαίνει μέχρι τη γενέτειρά της.

Πολλοί μπορεί να νόμιζαν, πως για φέτος θα τη χάσουμε από τις οθόνες μας, ωστόσο μέσα από μία αποκάλυψη, που έκανε το Super Κατερίνα στον Αlpha τη Δευτέρα 28/11 ανατράπηκαν οι φήμες.

Τα καρφιά, που έχει πετάξει η παρουσιάστρια δεν είναι λίγα, αφήνοντας έτσι αιχμές, πως κάτι είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνη και τον σταθμό.

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρει, πως η ξανθιά γυναίκα θα βρεθεί με δική της εκπομπή στα μισά της σεζόν, σε κεντρικό ρόλο, καθώς δεν επιθυμεί να συμπαρουσιάσει κάποιο πρόγραμμα.

Οι αποκαλύψεις για την επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση

«Θα υπάρξει μια αυτόνομη εκπομπή για την Ιωάννα Μαλέσκου. H Μαλέσκου είχε κάνει συζητήσεις με πολλούς σταθμούς για να κάνει με κάποιον δίδυμο, ή με κάποιο άλλο πρόσωπο δίπλα του ή λίγο πιο κάτω και η ίδια έχει αρνηθεί, γιατί θέλει να κάνει κάτι δικό της».