«Το ήθελα πάρα πολύ και...» - Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Νέο βήμα στη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το απόγευμα της Κυριακής 28/8, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Κύπρο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Στο πλευρό τους είχαν αγαπημένα τους πρόσωπα, από το κύκλο της οικογένειας τους και τον φιλικό.

Στο γάμο τραγούδησε πολύ γνωστή τραγουδίστρια, ενώ το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία στον πρώτο του χορό στην δεξίωση του γάμου που μετρούσε πάνω από 1.000 καλεσμένους.

Μαυρίκιος και Ιλάειρα είναι από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρόλο που πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν πως πρόκειται για ψεύτικη σχέση, εκείνοι έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές το αντίθετο, ξεσπώντας μάλιστα στις εκπομπές.

Σήμερα είναι πιο δεμένοι από ποτέ, με την Ιλάειρα να βρίσκεται στο πλευρό του πάντα, όπως σήμερα 28/11 που όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στο BreakfastStar και έφυγε από το πλατό ξεσπώντας σε κλάματα έτρεξε από πίσω του - δείτε εδώ το στιγμιότυπο με τον σπαραγμό του.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσης, πως θα κάνουν ένα νέο βήμα στη ζωή τους, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day, στα παρασκήνια του J2US.

Η ανακοίνωση Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

«Η Ιλάειρα, επειδή τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει προσπαθήσει πάρα πολύ, κι εδώ είχαμε ένα πολύ ποπ κομμάτι, πολύ χορευτικό, της ζητήθηκε να κάτσει σε μια καρέκλα και να μείνει ακίνητη για ενάμιση λεπτό. Εμείς εδώ δεν κάνουμε ότι θέλουμε, υπηρετούμε το κόνσεπτ. Το ότι καθόταν στην καρέκλα δεν τη βοήθησε. Όσες φορές μας κρίνουν αυστηρά, ο κόσμος φανατίζεται», είπε αρχικά για το show μόδας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στην συνέχεια λοιπόν, ανακοίνωσαν πως μετακομίζουν σε νέο σπίτι! «Μετακομίζουμε στο Χαλάνδρι, είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές στην Αθήνα. Το ήθελα πάρα πολύ και μου έκανε το χατίρι», είπε η Ιλάειρα, ενώ ο Μαυρίκιος πρόσθεσε: «Φεύγω γιατί έχω άλλες αναμνήσεις και άλλα βιώματα σε αυτό το σπίτι από το παρελθόν. Όταν μου το ζήτησε η Ιλάειρα είπα αμέσως το ναι. Δεν θα έχουμε χρυσά στο νέο μας σπίτι. Τα κάνω όλα για τη γυναίκα μου, η Ιλάειρα σέρνει καράβι».