«Είναι δειλοί, σιγά μην φοβηθώ τον...» - Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα της εκπομπής

«Από μακριά τους μυρίζομαι πλέον»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είναι δειλοί, σιγά μην φοβηθώ τον...» - Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στον αέρα της εκπομπής

Το πρωί της Τρίτης (29/11) η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της για την Τζένη Μπότση, (δείτε εδώ τι ανακοίνωσε) ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τους κακοποιητικούς ανθρώπους, που η ίδια έχει συνατήσει και συνεργαστεί.

Όπως προαναφέραμε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» το πρωί της Δευτέρας (28/11) και αποκάλυψε μερικές από τις πιο σκοτεινές περιόδους του στον χώρο, που σχετίζονταν με την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη και όχι μόνο.

Και στο παρελθόν είχε αναφερθεί στο γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι».

Οι δηλώσεις την Ελεονώρας Μελέτη

Η παρουσιάστρια του Mega παρακουλουθώντας την εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο «Breakfast@star» την Δευτέρα (28/11), δεν άντεξε και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που της έχουν σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της με την συμπεριφορά τους.

«Εγώ το έχω δηλώσει και δημόσια, το μόνο που δεν έχω πει ποτέ είναι το όνομά του, ότι έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να μην αντιδρούσα, αλλά έχω μάθει και αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε.

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι δειλών ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι. Πρέπει απλά να βρεις τη δύναμη και να πεις σε αυτόν τον δειλό να κάνει άκρη. Σαφώς και το έκανα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε που πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα. Όχι, είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, από μακριά τους μυρίζομαι πλέον, από μακριά και δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω».