"Έριξε" πόρτα στην εκπομπή της και έφυγε άρον άρον - Φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου

«Θα μπορούσε να πει ότι δεν θέλει να απαντήσει σε κάτι! Δεν είναι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολλά ήταν τα απρόοπτα με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη σήμερα 29/11 το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της εκπομπής της στον ALPHA, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια αρχικά κατά την είσοδό της παραλίγο να έχει ένα μικρό ατύχημα, καθώς στραβοπάτησε και πήγε να πέσει (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ την ίδια στιγμή ανακοίνωσε την απουσία ενός συνεργάτη της από το σημερινό πλατό (δείτε εδώ ποιος έλειπε). Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την σχεδόν "αποκαλυπτική" εμφάνιση του Παύλου Σταματόπουλου στο τελευταίο live του J2US στάθηκε στα σχόλια για την δική της εμφάνιση, λέγοντας ειρωνικά πως θα πρέπει να φοράει πουκάμισο και ξαφνικά στις 11 να το βγάζει για να συνεχίσει την ψυχαγωγική εκπομπή.

«Τώρα βρε Γιάννη μου θα τσακωθούμε. Πόσο αστεία είναι όλα αυτά; Αν νιώθει καλά, καλά κάνει. Είναι ένα show» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Όλα αυτά που γράφουν για μένα ή γενικότερα ότι το πρωί σχολιάζει πιο σοβαρά θέματα γιατί έχει το στήθος της. Τι να κάνω; Να φοράω πουκάμισο και ξαφνικά στις 11 να το βγάζω για να είναι ψυχαγωγική η εκπομπή; Μη λέμε βλακείες. Ο Παύλος γυμνάζεται και τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει το σώμα του απίστευτα. Μπορεί ο ίδιος να νιώθει καλά με το σώμα του και να λέει εγώ θέλω να το δείξω» σχολίασε ενοχλημένη η παρουσιάστρια (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο εκνευρισμός της Κατερίνας Καινούργιου

Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, η ίδια ενοχλήθηκε και με έναν πρώην κριτή του GNTM, η στάση του οποίου στην κάμερα της εκπομπής της δεν ήταν και η καλύτερη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής συνάντησε τον γνωστό σχεδιαστή, με αφορμή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στο My Style Rocks (δείτε τα εδώ) το οποίο σύντομα κάνει πρεμιέρα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ο Άγγελος Μπράτης ωστόσο δεν θέλησε να απάντησε, κλείνοντας μπροστά στην κάμερα την πόρτα του αυτοκινήτου του, αποχωρώντας, κάτι που προκάλεσε την οργή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Θα μπορούσε να πει ότι δεν θέλει να απαντήσει σε κάτι. Αν μας έλεγε από την αρχή «δεν θέλω» δεν θα το παίζαμε το απόσπασμα, αλλά όταν μιλάς και τρως μια πόρτα δεν είναι ωραίο», σχολίασε η ίδια εκνευρισμένη.