Γιώργος Καράμπελας: «Είμαι 22 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και...» - Συγκινεί ο συλλέκτης του Cash or Trash

Όσα είπε για το τηλεπαιχνίδι του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράμπελας: «Είμαι 22 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και...» - Συγκινεί ο συλλέκτης του Cash or Trash

Ο συλλέκτης του Cash or Trash, Γιώργος Καράμπελας, παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μιλώντας για την προσωπική του ζωή την οποία μοιράζεται με τη σύζυγό του, την καριέρα του, αλλά και την αγάπη του για την μόδα.

To νέο τηλεπαιχνίδι του STAR, μπορεί το πρώτο διάστημα της πρεμιέρας να μην πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, πλέον είναι από τα πιο αγαπημένα, με την παρουσιάστρια, Δέσποινα Μοιραράκη να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

Αν έχεις ξεχασμένα αντικείμενα στο πατάρι που σκέφτεσαι να πετάξεις ή κάποιο ιδιαίτερο αναμνηστικό μιας άλλης εποχής, ακόμη και κάτι συλλεκτικό που θέλεις να πουλήσεις, τότε αυτό το τηλεπαιχνίδι θα σου δώσει χρήματα.

Το Cash or Trash, σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Βρετανία, πέντε αγοραστές είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν τα αντικείμενα που θέλουν να βάλουν στην συλλογή τους.

Και στην Ελλάδα λοιπόν, λόγω του ότι το τηλεπαιχνίδι είναι πολύ αγαπητό, αρκετά πρόσωπα, έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, όπως ο συλλέκτης, Γιώργος Καράμπελλας, αλλά και η γυναίκα που έχει ζήσει 9 διαφορετικά ζωές.

Η συνέντευξη του Γιώργου Καράμπελα από το Cash or Trash στο Happy Day

«Υπάρχουν πράγματα που έχουν δύο ευρώ αλλά υπάρχουν και πράγματα που αξίζουν 1000 ευρώ στην γκαρνταρόμπα μου. Άλλα είναι παλιά και άλλα καινούργια. Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που μου γίνεται αφορά στο θέμα της ευγένειας και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», είχε αρχικά.

Και συνέχισε: «Για εμάς τους αγοραστές είναι διαφορετικές οι ώρες των γυρισμάτων οπότε με τα παιδιά, την Δέσποινα και τον Θάνο, δεν νταραβεριζόμαστε καθόλου και αυτό είναι πάρα πολύ σωστό διότι θα μπορούσε κάτι νμα ξεφύγει ανθρώπινα».

«Αν είχε έρθει η τηλεόραση πιο πριν δεν θα ήταν τόσο καλά τα πράγματα. Ήμουν σε μια άλλη φάση, είχα δικά μου θέματα τα οποία δούλευα και έκανα εργασία με τον εαυτό μου. Έχω να πω πως έκανα ψυχοθεραπεία μόνος μου. Ενώ το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές και είχα φτάσει πάρα πολύ κοντά στο να πάω σε έναν επαγγελματία. Για μια ολόκληρη δεκαετία, γύρω στα 35, άρχισα να κάνω αυτή τη διαδικασία γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι εγώ και είχε να κάνει με μια κακώς νοούμενη έλλειψη αυτοπεποίθηση» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την σύζυγό του: «Είμαι 22 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του, μένουμε σε διαφορετικά δωμάτια και κάνουμε χώρια διακοπές», ανέφερε μεταξύ άλλων.