Λευτέρης Πανταζής: Έμαθε για τον θάνατο του μπροστά στις κάμερες της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα"

Η αντίδραση του στην αναφορά της δημοσιογράφου για τις αναζητήσεις της google

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Έμαθε για τον θάνατο του μπροστά στις κάμερες της εκπομπής

Η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, "τσάκωσε" τον Λευτέρη Πανταζή σε δημόσια έξοδο του, και τον ρώτησε για όλα. Για την Eurovision, την κόρη του Κόνι Μεταξά που πριν μερικούς μήνες παντρεύτηκε (δείτε φωτογραφίες του γάμου), αλλά και για τις αναζητήσεις στο google περί... θανάτου του.

«Δεν θέλω να μιλάω, άσε να τα καθαρίζει καθόλου αυτά, εγώ θα μιλήσω για τον Λεπά», είπε αρχικά έπειτα από ερώτηση για την Κόνι.

Στην συνέχεια, αποκάλυψε αν του έχει γίνει κάποια πρόταση για να πάει στην Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα (δείτε που θα γίνει φέτος): «Μου έκαναν μια πρόταση αν με ενδιέφερε, είπε αν θα πάω πρέπει να είναι ένα τραγούδι έτσι ξεσηκωτικό να έχει ωραίο ρυθμό. Αν είναι και ποντιακό μπορεί να κάνουμε καμία επιτυχία. Αν βρεθεί το τραγούδι. Ναι με ρώτησαν για φέτος».

Εμείς να σημειώσουμε πως η πρώτη υποψήφια για την Ελλάδα ανακοινώθηκε μόνη της ύστερα από την αποκάλυψη του τραγουδιού που κατέθεσε στην ΕΡΤ, ο λόγος για την Αρτέμιδα Ματαφιά - δείτε εδώ.

Η αντίδραση του Λευτέρη Πανταζή σε ερώτηση για τον... θάνατό του

Αν κάποιος πάει να πατήσει το όνομα σας στο google το δεύτερο αποτέλεσμα είναι Λευτέρης Πανταζής πέθανε, είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής του OPEN.

«Παναγία μου. Αλήθεια λες; Αλήθεια λες; Δεν έχω ιδέα. Είμαι γερός και δυνατός και συνεχίζω. Αυτά είναι μακάβρια μην τα συζητάμε αυτά. Η ζωή είναι ωραία ούτως η άλλως», απάντησε μη γνωρίζοντας τίποτα για τον... θάνατο του.