«Λέω ότι είμαι έτοιμος για το μωρό, αλλά θα το δείξει η...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό

Όλα όσα είπε

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
  «Λέω ότι είμαι έτοιμος για το μωρό, αλλά θα το δείξει η...» - Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό

Το πρωί της Πέμπτης (1/12) στον τηλεοπτικό φακό του «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Στο κανάλι του ΣΚΑΪ μίλησε το μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη για την συμβίωση τους, μετά την ανακοίνωση για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η αγαπημένη του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ τι συμβαίνει), αλλά και για το παιδάκι, που περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει.

Το ζευγάρι περνά την καλύτερη περίοδο της ζωής του, περιμένοντας το πρώτο τους παιδί. Φυσικό και επόμενο τι ήταν... η πρόταση γάμου. Η οποία είχε γίνει στην Βενετία με το ερωτευμένο ζευγάρι να "ανεβάζει" στο instagram στιγμές από την σημαντική τους στιγμή (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο παιδί του, που αναμένεται τους επόμενους μήνες να γεννηθεί μετά τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν (δείτε εδώ τον λόγο).

Ο ίδιος υποστήριξε πως νιώει έτοιμος για το μωρό τους, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει και τους ενδιασμούς του, γιατί είναι κάτι νέο για αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Λέω ότι είμαι έτοιμος για το μωρό μας, αλλά η αλήθεια είναι πως θα το δείξει η πορεία αυτό.»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα ζωή που χτίζει τον τελευταίο καιρό, αποκάλυψε το ποσό του λογαριασμού του ρεύματος, αλλά και τον λόγο που τσατίζεται με την αγαπημένη του Ιωάννα, μητέρα του παιδιού του.

Στην ερώτηση για το πού θα μείνει το ζευγάρι όταν με το καλό έρθει στον κόσμο ο γιός τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα».

Ο παρουσιαστής απάντησε μάλιστα και στο τι τον εκνευρίζει στην αγαπημένη του:

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ το ότι θα γυρίσω στο σπίτι και θα δω ανοιχτά όλα τα φώτα, όλα τα ντουλάπια και όπου έχει πάει θα τα έχει αφήσει ανοιχτά όταν είναι να φύγει. Μου έλεγε παλιά η μάνα μου “θα καταλάβεις τι είναι το ρεύμα όταν θα αρχίσεις να το πληρώνεις” και τώρα την καταλαβαίνω. Το ρεύμα την τελευταία φορά ήρθε 800 ευρώ, δεν είναι λίγο. Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι σπαστικός αλλά ρε παιδί μου κλειστά, δεν χρειάζεται να αφήνουμε παντού ανοιχτά τα φώτα».