Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Αντώνης Νικοπολίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού - Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Τα 22 χρόνια γάμου και η υπέροχη σχέση τους

Αντώνης Νικοπολίδης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Βάσω Στασινού - Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι
NDP
News 01.12.2022 23:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από 22 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού παραμένουν ευτυχισμένοι. Το αγαπημένο ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποφασίσει να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Βάσω είναι πιο δυναμική απ’ ότι είμαι εγώ και νομίζω ισορροπούμε μέσα σε αυτή τη σχέση οπότε όλα βαίνουν καλώς», είχε παραδεχθεί πριν από λίγο καιρό ο θρυλικός τερματοφύλακας.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε επιστρέφοντας από το Euro ήταν το πως θα διαχειριστούμε τη νίκη γιατί ήταν τέτοιο το μέγεθος της επιτυχίας που πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορήσεις και το πως θα συμπεριφερθείς. Πιστεύω τα κατάφερα. Αν κάποια στιγμή δεν ήμουν τόσο ευγενικός, συγγνώμη πραγματικά» είχε πει ο Αντώνης Νικοπολίδης για την κατάκτηση του Euro.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στην εκπομπή Ελένη, η Βάσω Στασινού ρωτήθηκε και για το πως αντιμετώπιζε η ίδια τον τίτλο ‘Ο George Clooney της Ελλάδας’ που είχαν αποδώσει τα Μέσα στον σύζυγό της (δείτε εδώ τον κούκλο γιό τους που ασχολείται επίσης με το ποδόσφαιρο).

«Εγώ το βίωνα πάρα πολύ ωραία. Ήμουν πολύ περήφανη. Δε ζήλευα. Ίσως ζήλεψα μια – δυο φορές όταν ξεπεράσανε τα όρια γιατί δε μου αρέσει να νιώθω αόρατη. Πρέπει να καταλαβαίνεις και να ξέρεις ότι είναι και η γυναίκα του δίπλα, δεν είναι μόνος του» ανέφερε. Όσο για την πρόταση γάμου στη σύζυγό του, ο Αντώνης Νικοπολίδης αποκάλυψε, «Η Βάσω κάποια στιγμή στη σχέση μας μου δήλωσε ότι αν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία δεν της έχω κάνει πρόταση γάμου θα έχουμε χωρίσει. Της την έκανε ακριβώς εκείνη την ημερομηνία».

Μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να μην πραγματοποιεί πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις, ωστόσο, τις προηγούμενες μέρες αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι βγήκαν μαζί στο μαγαζί που εμφανίζονται η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Αντώνης Νικοπολίδης Βάσω Στασινού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με σημάδεψε πάρα πολύ...» - Άκρως συγκλονιστικός ο Αντώνης Νικοπολίδης μιλώντας για το θάνατο του πατέρα του

Νικοπολίδης: «Μετά το Euro 2004 έβγαινα έξω με την οικογένεια μου και ο κόσμος δεν με άφηνε σε ησυχία...»

Share