Με τριώροφη τούρτα και ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια - Η έκπληξη του Breakfast at Star για τα γενέθλια της Άση Μπήλιου

«Δε μου αρέσουν οι εκπλήξεις...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τριώροφη τούρτα και ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια -  Η έκπληξη του Breakfast at Star για τα γενέθλια της Άση Μπήλιου

Πολλά τα ευχάριστα γεγονότα για το πάνελ του Breakfast at Star, καθώς λίγο μετά τα γεννητούρια για μέλος της ομάδας (δείτε εδώ ποιος έγινε πατέρας για δεύτερη φορά), την Παρασκευή 2/12 είδαμε μια πολύ όμορφη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής.

Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η υπόλοιπη ομάδας λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής μεταφέρθηκαν στον καναπέ, που καθόταν η Άση Μπήλιου και της έκαναν μια πολύ πετυχημένη έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Η αγαπημένη αστρολόγος όλων το Σάββατο 3/12 θα έχει τα γενέθλιά της, ωστόσο οι συνεργάτες της, παρά το γεγονός, πως δεν της αρέσουν οι εκπλήξεις, φρόντισαν να της κάνουν μία στα μέτρα της, μία ημέρα νωρίτερα.

Με τριώροφη τούρτα λοιπόν και ένα εντυπωσιακό μπουκέτο λουλούδια της τραγούδησαν, της ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά και στη συνέχεια ακούστηκαν οι δηλώσεις της Άση, που πραγματικά είχε συγκινηθεί με την όλη κίνηση.

Οι ευχές του Breakfast at Star για τα γενέθλια της Άση Μπήλιου

«Ευχή, ευχή, ό,τι επιθυμείς αγάπη μου. Σε ευχαριστούμε πολύ, που μας έχεις αγκαλιάσει έτσι, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή, που δουλεύουμε μαζί σου πραγματικά». είπε η Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλια της αστρολόγου.

«Σας αγαπώ όλους πραγματικά, αχ σταματήστε, χαίρομαι που είμαι εδώ, νιώθω και εγώ πολύ όμορφα σαν να πηγαίνω όχι κάθε μέρα στη δουλειά, αλλά για να δω τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ όμορφο», είπε η Άση Μπήλιου για την έκπληξη γενεθλίων της.