Χωρίς τον Βαγγέλη Ροδόπουλο - Με άλλη παρέα η Κατερίνα Καινούργιου στην Θεσσαλονίκη

«Ακολούθησα την καρδιά μου και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε μία πολύ περίπλοκη χρονιά, καθώς από τη μία φαινόταν ευτυχισμένη στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη και, από την άλλη, δεν προλάβαιναν να περάσουν λίγες ημέρες και ακούγαμε για τον χωρισμό τους και ξανά μανά.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως και οι δύο έχουν προχωρήσει την ζωή της τους, εφόσον και εκείνος είναι σε σχέση με μία άλλη κοπέλα (δείτε την εδώ), αλλά και η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βαγγέλη Ροδόπουλου (δείτε εδώ ποιος είναι και τι δουλειά κάνει) και, μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο το πέρασαν μαζί στο βροχερό Λονδίνο (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι τους).

Καθημερινά πια στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, οι συνάδελφοί της την "πειράζουν" για τον νέο της σύντροφο και για το πόσο ερωτευμένη δείχνει (δείτε εδώ το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα), ενώ έχουν φτάσει στο σημείο να μιλούν μέχρι και για εγκυμοσύνη.

Χωρίς τον Βαγγέλη Ροδόπουλο η Κατερίνα Καινούργιου στην Θεσσαλονίκη

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξιδάκι μέχρι την αγαπημένη της πόλη, την Θεσσαλονίκη, χωρίς τον καλό της, με εντελώς διαφορετική παρέα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε σε γνωστό μαγαζί με ένα μακρύ σαμπανιζέ φόρεμα, με μαύρο σακάκι, loafers, τσάντα και γυαλιά ηλίου στην ίδια απόχρωση, έδειξε πως στο πλευρό της είχε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της, μία από τις καλύτερές της φίλες. Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φακό και το χαμόγελό τους δείχνει πως περνούν υπέροχα τον χρόνο τους εκεί.

«I followed my heart and it led me to...Thessaloniki», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η ίδια, γεγονός που σημαίνει πως ακολούθησε την καρδιά της και εκείνη την οδήγησε στην Θεσσαλονίκη.

Κατερίνα Καινούργιου Θεσσαλονίκη
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου φίλη
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου