Στόλισε το σπίτι της και δεν ήταν μόνη - Τα πρώτα Χριστούγεννα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτή είναι σίγουρα μία περίοδος αλλαγών για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς από τη μία πλευρά ετοιμάζεται να φύγει για Άγιο Δομίνικο ξανά για το Survivor All Star και από την άλλη χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πλέον είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ένα νεαρό αγόρι που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του Nomands, ο οποίος είναι πρώην πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού (δείτε εδώ τα πρώτα σχόλια που αντάλλαξαν στο Instagram).

Η δημοσιογράφος είχε μία πολύ όμορφη σχέση με τον γυμναστή, για πάνω από 3 χρόνια, όμως φαίνεται πως δεν ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και αυτό τους οδήγησε στο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Κανείς τους δεν έχει μιλήσει δημόσια για το γεγονός αυτό, αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Παρόλα αυτά, η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει, άλλωστε ο έρωτας όλα τα γιατρεύει! Έτσι, συνεχίζει κανονικά τη ζωή της και ακόμη κι αν σε λίγο καιρό θα ταξιδέψει σε άλλη ήπειρο, εκείνη ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 4/12, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο από την ώρα που στόλιζε το σπίτι της και δεν ήταν μόνη.

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μαζί της ήταν φυσικά οι γάτες της, στις οποίες έχει τρελή αδυναμία, αλλά και η μικρότερη αδερφή της, η οποία φαίνεται στο πίσω μέρος του βίντεό της. Δεν έδειξε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά έχει επιλέξει ένα πανύψηλο δέντρο το οποίο έχει φροντίσει να το γεμίσει με λαμπάκια για να δημιουργήσει την πιο τέλεια και cozy ατμόσφαιρα.

Οι περισσότεροι από τους διάσημους που έχουν στολίσει μέχρι τώρα, έχουν την ίδια λογική και γι' αυτό επιλέγουν το ζεστό φως σε όλη τη διακόσμηση του σπιτιού τους (δείτε εδώ την υπερπαραγωγή που έχει δημιουργήσει στο σπίτι της η Ιωάννα Τούνη).