«Με τον Στάθη στο Survivor αισθάνομαι σαν τις γυναίκες των...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την σχέση της με τον Σχίζα

Το χιουμοριστικό σχόλιό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τον Στάθη στο Survivor αισθάνομαι σαν τις γυναίκες των...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την σχέση της με τον Σχίζα

Στην εκπομπή Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Δευτέρας 5/12 η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην νέα της καθημερινότητα δίπλα στον Στάθη Σχίζα αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star (δείτε εδώ ποιοι άλλοι έχουν "κλειδώσει).

Αρχικά, όταν ρωτήθηκε για την απόσταση που θα χωρίσει ξανά το ζευγάρι, λόγω του ριάλιτι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σχολίασε πως πλέον αισθάνεται όπως και οι γυναίκες των ναυτικών.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν μερικές λίγες μέρες, το ζευγάρι θέλησε να ξεφύγει για λίγο από την φασαρία της Αθήνας και έτσι επισκέφθηκαν τον υπέροχο Παρνασσό (δείτε εδώ το μαγευτικό σαλέ στο οποίο έμειναν). Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράστηκε φυσικά και μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει στο πλευρό του αγαπημένου της σε πολύ αισθησιακές πόζες.

Ο Στάθης Σχίζας από τη μεριά του, είναι στο πλευρό της ολόγυμνος, και την κρατάει στην αγκαλιά του. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή από την πρώτη στιγμή που η influencer ανέβασε τις φωτογραφίες (δείτε εδώ τα στιγμιότυπα).

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Σχίζα

«Πλέον συνήθισα, αισθάνομαι όπως και οι γυναίκες των ναυτικών που τρέχουν έξι μήνες εδώ, έξι μήνες εκεί. Δεν είναι κάτι εύκολο γιατί εγώ το θυμάμαι σαν χθες που τελείωνε το παιχνίδι, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό, αλλά απ’ την άλλη επειδή αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλά για την σήμερον ημέρα για όλους, θεωρώ ότι είναι μια καλή ευκαιρία για όλους τους παίκτες, επίσης θεωρώ πολύ δίκαιο που παίρνουν όλοι τα ίδια χρήματα», δήλωσε χιουμοριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον αέρα της εκπομπής.