Είναι στο ίδιο κανάλι σε διαφορετικές ώρες και μέρες αλλά είναι σε ρήξη - Ο κακός χαμός με παρουσιάστριες της ψυχαγωγικής ζώνης

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είναι στο ίδιο κανάλι σε διαφορετικές ώρες και μέρες αλλά είναι σε ρήξη - Ο κακός χαμός με παρουσιάστριες της ψυχαγωγικής ζώνης

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, είχε αναφερθεί πως μία κυρία της σόουμπιζ έχει εξηγήσει πως θέλει πρώτα όλοι να απευθύνονται σε εκείνη, διαφορετικά, χωρίς κανένα δισταγμό, "παίρνουν πόδι", όσοι δεν το κάνουν. Δεν είναι το κεντρικό πρόσωπο στην εκπομπή της, αλλά θέλει είτε είναι κάποιος καλεσμένος είτε εξωτερικός ρεπόρτερ, να λέει πρώτα σε εκείνη "καλημέρα".

Στην ίδια εκπομπή, την Δευτέρα 5/12, το ζήτημα αυτό αναφέρθηκε ξανά, καθώς υπήρξαν μερικές εξελίξεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντί η κατάσταση να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να αναζητηθεί κάποια λύση σχετικά με την συμπεριφορά αυτού του προσώπου εφόσον βρεθεί, έγινε γνωστό πως όλοι ξέρουν για ποια πρόκειται και κανείς δεν ενδιαφέρεται για την "επίπληξή" της, αλλά όλοι αναζητούν ποιος είναι εκείνος που αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες.

«Επειδή ήταν ήδη γνωστό το θέμα, υπήρξε μία αναστάτωση γενικότερη για το πώς και ποιος διέρρευσε αυτή την πληροφορία προς τα έξω», αναφέρθηκε στον αέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να απορεί:

«Κάποια πράγματα δεν τα κατανοώ. Γνωρίζει, λοιπόν, ένας σταθμός ότι υπάρχει μέσα ένα πρόσωπο, το οποίο εξαπολύει απειλές που έχουν να με το εάν θα απευθύνονται πρώτα σε αυτόν και όχι σε κάποιον άλλο. Υπάρχει ένας άνθρωπος που πέρα από την διοίκηση και πέρα από τους αρμόδιους απειλεί με απόλυση. Αυτό, ας πούμε, δεν είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να κοιτάξουν λίγο βαθύτερα;».

Ποιες παρουσιάστριες από το ίδιο κανάλι μισιούνται

Την Τρίτη 6/12, άλλο ένα κουίζ παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή, που αφορά δυο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, που είναι στο ίδιο κανάλι, αλλά δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Η μία από τις δυο ειδικά, αισθάνεται πως η δεύτερη την απαξιώνει.

«Δύο παρουσιάστριες που είναι στο ίδιο κανάλι, είναι σε διαφορετικές ζώνες, σε διαφορετικές μέρες και ενώ δεν υπάρχει πρακτικά κάποια εμπλοκή της μίας εκπομπής στην άλλη, φαίνεται ότι δεν είναι πολύ αγαπημένες, ας το πούμε έτσι.

Κυρίως από την μία εκπομπή προς την άλλη, υπάρχει το παράπονο ότι δεν υπάρχει στήριξη, ότι μπαίνουν κάποιες τρικλοποδιές, ότι δεν στηρίζεται το περιεχόμενο όσο πρέπει, ενώ είναι στον ίδιο σταθμό και γενικότερα ότι δεν υπάρχει καλό κλίμα, δεν υπάρχει διάθεση καλή και αυτό φαίνεται ότι έχει κορυφωθεί λίγο το τελευταίο διάστημα. Δεν έχει βγει, βέβαια, προς τα έξω με κάποιο τρόπο, αλλά δεν έχει εκδηλωθεί μεταξύ τους με κάποιο τρόπο, δημόσια», αναφέρθηκε στο πλατό.

Και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για δύο κυρίες από το κομμάτι της ψυχαγωγίας. Ο Κώστας Τσουρός τότε άρχισε να το γενικεύει λέγοντας πως όλες κάπως έτσι είναι μεταξύ τους και η Ελεονώρα Μελέτη έσπευσε να του απαντήσει:

«Θα μπορούσατε να βγείτε εσείς να πείτε κάτι τέτοιο για την Δανάη και για μένα που είμαστε γειτονάκια ή για την Ελένη;».

Mega Καλημέρα Τσουρός