«Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες» - Το αιχμηρό σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για την Νατάσσα Μποφίλιου

Χαμός στο twitter

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

To ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο και η φωτογράφιση που πραγματοποίησε (δείτε τεδώ), ήταν αρκετά για να ξεσπάσουν δεκάδες αντιδράσεις εναντίον της τραγουδίστριας. Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου (η αλλιώς δικηγόροι του πληκτρολογίου) που θεώρησαν πως το ακριβό ντύσιμο και οι γούνες που φορούσε, έρχονται σε αντίθεση με τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Βέβαια, υπήρξαν και εκείνοι που την υποστήριξαν, γράφοντας πως δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζει κανείς μία γυναίκα που απλά έχει έφεση στη μόδα.

Αμέσως στο θέμα πήραν θέση και πρόσωπα της τηλεόρασης, όπως για παράδειγμα ο Δήμος Βερύκιος που την υποστήριξε, αλλά και η Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τι είπε).

Η ανάρτηση του Μουρατίδη για την Μποφίλιου

Την ώρα που ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε ένα tweet που έφερε πάρα πολλές αντιδράσεις, ο Νίκος Μουρατίδης απάντησε κλείνοντας πολλά στόματα.

Συγκεκριμένα, έγραψε «Σκάστε πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με την Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε. Καλά κάνει ότι και αν κάνει (και λίγα είναι). Χαχαχαχαχααααα λυσσάρες!».

Αφού λοιπόν, πρόβαλλαν την ανάρτηση του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Νίκος Μουρατίδης βγήκε μέσω skype στον αέρα του πλατό, με σκοπό να σχολιάσει το γεγονός που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα.

«Την Νατάσσα την λατρεύω την παρακολουθώ από τα πρώτα της βήματα. Είναι συγκλονιστική τραγουδίστρια και καλλιτέχνης και κατά καιρούς την υποστηρίζω», είπε μεταξύ άλλων.