«Σχώρα με, μη με καταγγείλεις στον...» - Το ασύλληπτο σκετς Σεργουλόπουλου και Μελιτά για τον σάλο με την Μποφίλιου

Ξέσπασαν σε γέλια όλοι πίσω από τις κάμερες! Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σχώρα με, μη με καταγγείλεις στον...» - Το ασύλληπτο σκετς Σεργουλόπουλου και Μελιτά για τον σάλο με την Μποφίλιου

Σάλο επικρατεί από χθες 5/12 με την Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία φωτογραφήθηκε στους δρόμους του Λονδίνου με γούνες και όχι μόνο, με αποτέλεσμα χρήστες του διαδικτύου (η αλλιώς δικηγόροι του πληκτρολογίου) να θεωρούν πως το ακριβό ντύσιμο της ερχόταν σε αντίθεση με τις πολιτικές της πεποιθήσεις (δείτε εδώ τι γράφτηκε). Όπως λοιπόν αρκετός κόσμος έκανε, έτσι και Φώτης Σεργουλόπουλος με Τζένη Μελιτά, πήραν θέση...

Το τηλεοπτικό δίδυμο της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" που παίζει καθημερινά στην ΕΡΤ, σχολίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο το γεγονός που συζητήθηκε έντονα ακόμη και από τις εκπομπές, με τον Νίκο Μουρατίδη να γίνεται έξαλλος.

Παρόλο που η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου έχει απαντήσει σχετικά λέγοντας «Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμα και αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμα κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια» - δείτε εδώ - τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει.

Πως αντέδρασαν Σεργουλόπουλος - Μελιτά για την Μποφίλιου

Το σκετς ξεκίνησε όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος εμφανίστηκε ντυμένος με ρόμπα και από μέσα σακάκι. «Ύποπτος μου φαίνεσαι. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο; Στο εξωτερικό ήσουν; Τι έκανες στο εξωτερικό; Έχεις το βλέμμα του καπιταλιστή» ξεκίνησε η Τζένη Μελιτά. «Πήρα ένα αεροπλάνο και πήγα έξω. Με δικά μου λεφτά πήγα. Τι πρόβλημα έχεις;» δικαιολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, λίγο πριν του βγάλει τη ρόμπα.

Όταν λοιπόν ο παρουσιαστής της αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα ακριβό παλτό και φωτογραφήθηκε στα στενά του Λονδίνου, του είπε νόημα: «Πας καλά; Πήρες παλτό και έβαλες και φωτογραφία με αυτό στο Instagram; Εσύ που μου έχεις κοτσάρει τον Τσε Γκεβάρα στο καμαρίνι σου και μου το παίζεις Αριστερός;».

«Ήθελα λίγο να ομορφύνω. Βαρέθηκα πια το αμπέχονο και το καπελάκι του Μάο Τσετούνγκ να φοράω συνέχεια και να περπατάω με τα αρβυλάκια μου, που τα έχω εκατό χρόνια, για να σου δείχνω πόσο ταπεινός είμαι. Ήθελα να βάλω ένα χρώμα. Σχώρα με σε παρακαλώ, μη με καταγγείλλεις στον ινστρούχτορα» απολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και όλο το συνεργείο της εκπομπής ξέσπασε σε κλάματα.