«Ήταν πολύ θυελλώδης σχέση...» - Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του Κουσουλού με τη Ζαφιροπούλου

Ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Breakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 6/12 με τον δημοσιογράφο να μιλάει αποκαλυπτικά για πολλά θέματα.

Εκτός από την ιδιαίτερη αναφορά, που έκανε για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έθιξε και το κομμάτι της προσωπικής του ζωής, το οποίο είναι πολύ νωπό ακόμη.

Είναι γνωστό, πως ο δημοσιογράφος ήταν παντρεμένος με την Όλγα Ζαφιροπούλου, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει και δύο κόρες, οι οποίες και είναι προτεραιότητα κα των δύο.

Τον Σεπτέμβριο έπεσε σαν βόμβα η είδηση χωρισμού (δείτε εδώ μετά από πόσα χρόνια γάμο πάρθηκε αυτή η απόφαση), ωστόσο πρόκειται για μία πολύ προσωπική στιγμή, την οποία και ήθελαν και οι δύο στην αρχή να διαφυλάξουν.

Ο Κουσουλός ωστόσο μέσα από τις νέες του δηλώσεις μίλησε πιο ανοιχτά για νέα αυτή συνθήκη, τον λόγο που οδηγήθηκαν τα πράγματα εκεί αλλά και για το πως είναι η ζωή σήμερα με τις κόρες του (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για το διαζύγιό του με την Όλγα Ζαφιροπούλου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.