Ο Πέτρος Κουσουλός "έσπασε" τη σιωπή του: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε...»

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Πέτρος Κουσουλός

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε μια πολύ εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή του STAR, BreakfastStar, την οποία παρουσιάζουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου (δείτε τι τηλεθέαση κάνουν). Ο δημοσιογράφος λοιπόν, μίλησε στην Λιλή Πυράκη για τη ζωή μετά το διαζύγιο και τη συνεργασία του στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα τελευταία χρόνια το όνομα του δημοσιογράφου ακούγεται όλο και περισσότερο, τόσο λόγω της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και του Κολωνού με τον βιασμό της 12χρονης. Βέβαια, συζητήθηκε έντονα και το διαζύγιο του από τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές το ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε μία φθορά λόγω κοινών παραλείψεων και προβλημάτων που δεν αντιμετωπίσαμε εγκαίρως. Πήραμε μία απόφαση, δεν ήταν εύκολη. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Κουσουλός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή.

Στην συνέχεια επίσης, αποκάλυψε πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του (δείτε φωτογραφίες της), αφού του έχει χαρίσει δυο πανέμορφες κόρες.

Το κεφάλαιο Σπυροπούλου στην ζωή του Κουσουλού

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός ,μίλησε και για την συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την περίοδο που όπως έχουν αναφέρει ορισμένοι πρώην συνεργάτες της, ήταν απαράδεκτη απέναντι τους.

Μετά την συνέντευξη που είχε η παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη, αρκετοί ήταν εκείνοι που την έκραξαν, ανάμεσα τους και η Φωτεινή Πετρογιάννη, με την οποία ξεκατινιάστηκε στο twitter (δείτε εδώ τον τσακωμό τους).

Όπως ανέφερε ωστόσο ο Πέτρος Κουσουλός από πλευράς του, εκείνος είχε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί της...

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ήταν μία προβληματική χρονιά για εμένα αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δεν θα το ξανάκανα. Το να έχω στην πλάτη μου το ενημερωτικό ένθετο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν με εκφράζει», αποκάλυψε.