Εκείνος φορτωμένος με πράγματα, εκείνη μπροστά με φουσκωμένη κοιλίτσα: Αποκλειστικές φωτογραφίες των Μποτία - Φουρέιρα στη Γλυφάδα

Ψωνίζουν για το νέο τους σπίτι! Οι πρώτες της παπαρατσικές φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος φορτωμένος με πράγματα, εκείνη μπροστά με φουσκωμένη κοιλίτσα: Αποκλειστικές φωτογραφίες των Μποτία - Φουρέιρα στη Γλυφάδα

Μια άλλη εικόνα της Ελένης Φουρέιρα είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στα πέριξ καταστήματος με ηλεκτρικά είδη σπιτιού. Εντελώς διαφορετική από τις εκρηκτικές εμφανίσεις της στην σκηνή, και για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα, η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία στην Γλυφάδα, όπου έκαναν τις αγορές τους και τους «τσακώσαμε».

Incognito και οι δύο, με total black look η συνήθως πολύχρωμα ντυμένη Ελένη, προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ και αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν στο περιοδικό πόσο επιφυλακτικοί ήταν και οι δύο προκειμένου να αποφύγουν τον φακό, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν, με το YOU να εξασφαλίζει τις πρώτες τους εικόνες μετά την ανακοίνωση της εγκυμονούσας για τα νέα δεδομένα στην κοινή τους ζωή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Σε δύο μήνες ετοιμάζονται για τα... ευχάριστα, και είναι φυσικό να προσαρμόζονται μέρα με τη μέρα, με τις τελευταίες πληροφορίες να τους θέλουν να περνούν την πόρτα συμβολαιογράφου για να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν από τον ερχομό του παιδιού τους. Επτασφράγιστο μυστικό μένει το επόμενο βήμα τους, όπως και οι λεπτομέρειες για το μωράκι που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η τραγουδίστρια (δείτε εδώ το φύλο του μωρού τους).

Ένας ιππότης (Μποτία) για την τραγουδίστρια (Φουρέιρα)

Μη βρέξει και μη στάξει έχει την αγαπημένη του ο Αλμπέρτο Μποτία, που στην πρόσφατη έξοδό τους ανέλαβε τα... οικογενειακά βάρη. Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να λένε γενικά πόσο τρυφερός είναι με τη σύντροφό του, δείχνοντας πάντα το ενδιαφέρον της, κάτι που έκανε από την πρώτη στιγμή και τη γνωριμία τους σε κοινή παρέα στο Κολωνάκι.

Φουρέιρα Μποτία εγκυμοσύνη

Από τότε ξεκίνησε το διακριτικό, αλλά ξεκάθαρο pressing, και δεν σταμάτησε μέχρι σήμερα, με την Ελένη Φουρέιρα από την πλευρά της να υποστηρίζει επίσης πως δεν είναι μόνο εξωτερικές οι... χάρες του, αλλά πως είναι και πολύ δοτικός άνθρωπος.

Φουρέιρα Μποτία

Ελένη Φουρέιρα έγκυος περιοδικό you

Τα επτά χρόνια με... διαλείμματα

Είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο hot ζευγάρια αυτήν τη στιγμή. Ίσως γι' αυτό παραμένουν και τόσο... ακριβοθώρητοι! Πάγια τακτική της Ελένης Φουρέιρα ήταν να κρατά τις προσωπικές της στιγμές μακριά από το φώτα, και είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία επτά χρόνια, όσο κρατάει η σχέση τους, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις με τον Αλμπέρτο Μποτία μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα. Αξίζει να σημειωθεί πως για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Ισπανού μπακ που τον κρατούσαν για πολύ καιρό μακριά από την Ελλάδα, στο τέλος, ωστόσο, αποφάσισαν πως ήταν περισσότερα αυτά που τους ενώνουν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 7/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ